Nieuwsbrief NOB

12

Vernieuwde NOB-webshop

Sinds donderdag 22 maart is onze vernieuwde webshop online! De shop heeft een nieuwe, frisse lay-out en een duidelijke indeling. Het bondsbureau heeft al veel enthousiaste reacties van leden ontvangen, waarvoor dank!  

Alle ledenadministrateurs en instructeurs kunnen met dezelfde gebruikersnaam inloggen als die gebruikt wordt voor Mijn NOB. Het wachtwoord wordt de eerste keer door de shop toegekend, maar deze kun je wijzigen in hetzelfde wachtwoord als je voor Mijn NOB gebruikt. Op die manier hoef je voor de NOB-webshop geen afwijkende inloggegevens te gebruiken.

We hebben ervoor gekozen om in de vernieuwde webshop alleen de betaalmethoden Ideal en creditkaart aan te bieden. Deze betaalmethoden zijn veiliger in gebruik dan de automatische incasso met een online toestemming, waar in de oude webshop mee werd gewerkt. De NOB vertrouwt erop dat binnen de verenigingen goede afspraken gemaakt kunnen worden om binnen de mogelijkheden van de vernieuwde webshop bestellingen te kunnen plaatsen en dit ook financieel af te handelen.
mail facebook