Nieuwsberichten

09

Wil jij helpen bij de wedstrijden van de Nederlands en Zeeuws kampioenschappen Onderwaterfotografie- en videografie?

Voor de bijeenkomst met de deelnemers, de wedstrijddagen, de barbecue en de prijsuitreiking zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de organisatie en uitvoering.

 

[Lees verder...]
06

Duikwrak Tholen definitief van de baan

Na een flink aantal onvoorziene ontwikkelingen, een stijging van de begroting en een aanzienlijke toename van de financiële risico’s is door de NOB besloten te stoppen met het project een duikwrak af te zinken bij de Bergse Diepsluis.

[Lees verder...]
23

Zoet Water Kampioenschap Onderwaterfotografie

Een nieuw element in het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie is de zoet water categorie. Deze categorie telt niet mee voor het overall kampioenschap, maar je kunt wel kampioen ‘Zoet water’ worden.
[Lees verder...]
23

Teamkampioenschap Onderwaterfotografie

Binnenkort start de inschrijving voor de belangrijkste onderwaterfotografiewedstrijden in Nederland, het Zeeuws en Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Een nieuw onderdeel van de wedstrijd is een teamkampioenschap.
[Lees verder...]
01

ZK en ONK Onderwaterfotografie reglementen online

Op zaterdag 13 mei, en zaterdag 17 juni zijn de wedstrijddagen voor het Open Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. 
[Lees verder...]
Pagina 1 van 103Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste