Nieuwsberichten

13

Nederlands Kampioenschap Onderwatervoetbal

Op zondag 10 december vindt in zwembad Het Wedde in Voorschoten het Nederlands Kampioenschap Onderwatervoetbal plaats. Duikvereniging Palmare uit Voorschoten werd vorig jaar Nederlands kampioen en verdedigt nu haar titel. En jij kan daar nu ook bij zijn! Er is nog plaats voor enkele teams.
[Lees verder...]
02

Onderwater Foto en Film Team

Volgende week vrijdagavond is er weer een OFFT (Onderwater Foto en Film Team) bijeenkomst in Nieuwegein. Deze keer voor het eerst met een nieuwe opzet. Zo is er ruimte voor een nieuw talent, beslist de zaal over de beste meegebrachte foto en is er een presentatie met een thema. 

 

[Lees verder...]
01

Exclusieve Onderwatersport Magazine lezersreis naar Kenia

Waarom de specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd in Nederland volgen als het ook in Kenia kan? Speciaal voor lezers van Onderwatersport Magazine organiseren wij in samenwerking met Eigenwijze Duikreizen een unieke lezersreis.

[Lees verder...]
27

Raymond Wennekes opnieuw beste onderwaterfotograaf van Nederland

Raymond Wennekes uit Roosendaal is opnieuw Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie geworden. Dat is vanavond bekend gemaakt in De Meern, waar de prijsuitreiking plaatsvond. In november vertegenwoordigt Wennekes ons land tijdens het WK Onderwaterfotografie in Mexico.

 

[Lees verder...]
26

Partner van NOB-voorzitter Jack de Vries plotseling overleden

De partner van NOB-voorzitter Jack de Vries, Melissa Goede (38), is plotseling overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. 

 

[Lees verder...]
Pagina 1 van 108Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste