Nieuwsberichten

Ingaven voor januari 2014

29

De weekendcursus Onderwater Biologie komt er weer aan!

Ook dit jaar organiseert de Biologische Werkgroep van de NOB weer een weekendcursus Onderwater Biologie. Ben jij een in biologie geïnteresseerde duiker en wil je meer leren over de verschillende plant- en diersoorten die in onze wateren voorkomen? Meld je dan aan voor de cursus!

[Lees verder...]
22

1 en 2 februari: Duikvaker!

Volgend weekend staat de Expo in Houten weer compleet in het teken van duiken. Zoals ieder jaar vind je ook dit jaar veel informatie op het gebied van duikmaterialen, duikreizen, opleidingen voor recreatief en technisch duiken, gadgets, camera’s, duikbestemmingen en duikclubs. De NOB zal niet aanwezig zijn met een stand, omdat wij op 7 september een eigen evenement organiseren: het Duikfestival.

[Lees verder...]
20

Websitedag zeer geslaagd

Afgelopen zaterdag heeft de NOB voor het eerst een websitedag georganiseerd voor verenigingen die hun website verder wilden ontwikkelen. Deze dag bleek een groot succes! Maar liefst 23 verenigingen kwamen naar Veenendaal om diverse workshops op het gebied van websites te volgen. Lees hier het verslag van deze dag.

[Lees verder...]
15

Eerste namen Veiligheidssymposium bekend

De eerste sprekers voor het veiligheidssymposium zijn bekend. Op zaterdag 12 april komen onder andere Walter Zwaard en Jaap Molenaar naar Deltapark Neeltje Jans om een presentatie te geven.

[Lees verder...]
15

Data en locaties Rondje Nederland bekend

We mogen het al bijna een traditie noemen: ieder jaar bezoekt de NOB een aantal locaties om met vrijwilligers van duikverenigingen over een aantal thema’s en onderwerpen van gedachten te wisselen. Ook dit jaar gaan we weer op pad en hiervoor zijn inmiddels de data en locaties bekend.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste