Nieuwsberichten

Ingaven voor januari 2015

28

Je ledenpas digitaal

Je hebt hem misschien al gemist bij de eerste Onderwatersport van dit jaar: je ledenpas. Sinds juni 2014 vind je je ledenpas digitaal op Mijn NOB, daarom ontvang je vanaf dit jaar geen fysieke pas meer. In Mijn NOB is je ledenpas 24/7 beschikbaar en kun je hem eenvoudig downloaden op je telefoon of tablet. Op deze manier raak je hem nooit meer kwijt.

[Lees verder...]
26

Beleef het WK Onderwaterfotografie van dichtbij tijdens de Photo Experience

’s Werelds beste onderwaterfotografen komen in mei naar Nederland en jij kunt dit van heel dichtbij mee gaan maken! Samen met Dive & Travel organiseren we namelijk de WK Photo Experience. Je verblijft in hetzelfde hotel als de deelnemers aan het WK en ’s avonds drink jij jouw drankje aan dezelfde bar. Special guest is niemand minder dan internationaal topfotograaf Alex Mustard, die exclusief voor de deelnemers van de WK Photo Experience een lezing geeft.

[Lees verder...]
22

Ontbrekende documenten en conclusies zonder bewijs bij vergunningaanvraag stort staalslakken

In de vergunningaanvraag van Rijkswaterstaat voor de stort van staalslakken in de Oosterschelde zijn conclusies getrokken waarvoor het wetenschappelijk bewijs ontbreekt. Dat is de belangrijkste uitkomst uit het onderzoek dat de Stichting Advisering Bestuursrechtspraak (StAB) in opdracht van de Raad van State heeft uitgevoerd.

[Lees verder...]
15

Stort bagger bij Bruinisse start maandag

Let op! Aanstaande maandag (19 januari) start projectbureau Zeeweringen in de haven van Sint-Annaland met baggeren. De bagger wordt vervoerd naar twee stortvakken. Hoewel de stortvakken zich bevinden in een gebied waar duiken niet is toegestaan, liggen ze op vrij dichte afstand enkele duikstekken. Voor die duiklocaties geldt dan ook een waarschuwing om bij het duiken uit de buurt van de stortlocaties te blijven.

[Lees verder...]
15

Haal in één keer je 1*- en 2*-instructeursopleiding!

De NOB biedt voor het eerst een gecombineerde 1*- en 2*-instructeursopleiding aan. Wil jij instructeur worden? Dan kun je nu in één klap beide opleidingen volgen! Als deelnemer schrijf je je direct in voor beide opleidingen die aansluitend gegeven worden. [Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste