Nieuwsberichten

Ingaven voor oktober 2013

30

Vinzwemmen op televisie bij ZappSport

Op dinsdag 29 oktober 2013 heeft TROS ZappSport opnamen gemaakt in zwembad De Stichtse Vecht te Maarsenbroek. Twee teams (drie jongens tegen drie meisjes) hebben de voor hen onbekende sport vinzwemmen aangeleerd gekregen door Anouk en Sven Kuin. Een estafette moest uiteindelijk bepalen welk team 't beste was: de meisjes of de jongens!

[Lees verder...]
29

Gratis duikworkshops in Wemeldinge en Edegem! Kom je ook?

Op zaterdag 9 en 23 november 2013 organiseren de NOB en NELOS twee leuke en interessante workshops in het kader van het grensoverschrijdende project Grenzeloos Duiken. De eerste workshop gaat over onderwaterbiologie, de tweede over technisch duiken. Beide workshops vinden plaats bij De Stelhoeve in Wemeldinge.

[Lees verder...]
10

Tweede WK-testdag zaterdag 9 november

Omdat de NOB bezig is met de organisatie van het WK Onderwaterfotografie 2015, zijn vorige maand in het Grevelingenmeer twee testduiken georganiseerd. Hoewel deze testdag een heleboel inzichten heeft opgeleverd, zijn er nog genoeg uitdagingen over! Daarom wordt op zaterdag 9 november bij duikplaats de Zeelandbrug (32) een tweede testdag georganiseerd.

[Lees verder...]