Nieuwsberichten

Ingaven voor oktober 2014

30

Zeelandbrug in 2015 (beperkt) afgesloten

In 2015 wordt er gewerkt aan de dijk bij duiklocatie de Zeelandbrug. Hierdoor is van 30 maart t/m donderdag 21 mei 2015 de Zeelandbrug alleen in het weekend en op feestdagen voor duikers bereikbaar, en van 26 mei t/m 1 november 2015 zal de duiklocatie geheel afgesloten zijn.

[Lees verder...]
20

Onderwaterhockeyen tijdens ‘De Andere Spelen’

Onderwaterhockey is één van de sporten die uitgeprobeerd kan worden tijdens het evenement ‘De Andere Spelen’, dat op 8 en 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Met dit evenement wil initiatiefnemer ASR Verzekeringen kinderen stimuleren om meer te bewegen. Tien onbekende sporten, die je niet zo snel op televisie of op de Olympische Spelen ziet, krijgen een landelijk podium. Zo ook onderwaterhockey!

[Lees verder...]
16

NOB organiseert DAN-BLS/AED-instructeurscursus

Op zaterdag 8 en 15 november 2014 organiseert de NOB voor geïnteresseerde 2*-instructeurs een DAN-BLS/AED-instructeursopleiding in Almere (BLS staat voor Basic Life Support en verwijst naar het reanimatieprogramma). De cursus duurt twee dagen (9:00 – 17:00 uur) en kost €140,- inclusief alle lesmaterialen en lunch. Wil je meedoen aan een NOB-DAN-instructeurscursus, meld je dan aan via de inschrijfmodule achter MijnNOB.

[Lees verder...]
16

Digitale Onderwatersport online!

Met trots presenteren wij de eerste digitale Onderwatersport. Het liet iets langer op zich wachten dan gepland, maar het resultaat mag er zijn. Een interactief magazine met veel foto’s en video’s. Benieuwd? Via MijnNOB is hij nu voor al onze leden beschikbaar!

[Lees verder...]
16

29 oktober: eerste thema-avond over toezicht in het zwembad

Op 29 oktober a.s. vindt in Zaandam de eerste van vier thema-avonden plaats over toezicht in het zwembad. Binnenkort verandert namelijk de wetgeving voor zwembaden. Dat is relevant voor duikverenigingen, omdat zij vaak wekelijks van het zwembad gebruik maken. Wat kan jij als verenigingsbestuurder verwachten? En hoe zit het nou echt met die regels en wetten? Hoe kan jij handig gebruik maken van de materialen die de NOB al heeft gemaakt? Dat zijn vragen die tijdens de thema-avond beantwoord worden.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste