Nieuwsberichten

Ingaven voor oktober 2015

29

Voorlopig nog geen juridische procedure om Nionplas

Sportduiken in de Nionplas bij Raamsdonksveer is nog steeds mogelijk. Halverwege dit jaar heeft de gemeente een vergunning afgegeven voor het flyboarden op de plas. Het flyboarden wordt op dezelfde plek gedaan als waar duikers het water in en uit gaan. Afgelopen weekend was er helaas opnieuw een confrontatie tussen de flyboardondernemer en enkele duikers.Voor de NOB is dit aanleiding om te onderzoeken of een juridische procedure gestart kan worden om de vergunning te stoppen.

[Lees verder...]
22

NOB start samenwerking met Q-plan; driedubbel voordeel bij online uitgaven!

Kan jullie vereniging of duikschool wel wat extra inkomsten gebruiken? En het liefst zonder er veel moeite voor te doen? Dan hebben we goed nieuws: de NOB is namelijk een samenwerking aangegaan met Q-plan! Leden van je vereniging krijgen via dit platform bij veel bekende webshops (denk aan Zalando, Wehkamp, Hema.nl etc.) extra korting, ook bovenop acties, aanbiedingen en uitverkoop. Van die extra korting wordt 15% óók op het account van de vereniging gestort. Dat is dus makkelijk geld verdienen, voor jullie leden én de vereniging!

[Lees verder...]
20

Veel aandacht voor fotografie op wintereditie duikfestival

Ben je geïnteresseerd in onderwaterfotografie én wil je hier meer over leren? Dan mag je de wintereditie van het duikfestival op zondag 13 december zeker niet missen! Op het festival kun je namelijk de hele dag presentaties en workshops volgen over onderwaterfotografie. 

[Lees verder...]
07

Symposium over duikveiligheid op zaterdag 7 november

In navolging van de duikveiligheidssymposia in Antwerpen organiseert stichting Fit2Dive op zaterdag 7 november een internationaal symposium over veilig duiken. Tijdens het symposium wordt aandacht besteed aan de medische aspecten én veiligheidsaspecten van duiken. Iedereen met interesse in duikveiligheid is welkom!

[Lees verder...]
06

Verkenningsduik gemaakt in Haringvliet

Afgelopen zondag heeft de NOB een verkenningsduik gemaakt aan de zuidzijde van het Haringvliet. We zijn op zoek naar geschikte locaties waar het onderwaterleven gemonitord kan worden. In 2018 gaan de Haringvlietsluizen namelijk 'op een kier' en stroomt er vers Noordzeewater het Haringvliet in. Samen met het WNF en Stichting Anemoon willen we de effecten op het onderwaterleven bekijken. En wellicht levert het in de toekomst nog enkele nieuwe duikplaatsen op. We houden je op de hoogte!

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste