Nieuwsberichten

Ingaven voor november 2013

28

SEAFARI verkoopt duikers eerste toegangskaarten

Je kunt nu al een toegangskaart kopen voor SEAFARI, het eerste Nederlandse indoor snorkel- en duikcentrum. Op deze manier probeert SEAFARI de financiering rond te krijgen en aan de bank te laten zien dat er in Nederland echt behoefte is aan een indoor duikcentrum. Lees hier alles over de plannen van SEAFARI, van een vliegtuig als wrak tot aan oefeningen voor astronauten. 

[Lees verder...]
20

Gezocht: belangenbehartiger Zeeland

De NOB is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om de belangen van sportduikers in Zeeland te behartigen en zich bezig te houden met o.a. de Alliantie Oosterschelde en Vooroeververdediging Oosterschelde. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hier de vacature!

[Lees verder...]
19

24 uur onderwater voor Serious Request: duikverenigingen bundelen hun krachten

Wat begon als een bescheiden plan blijkt een groot spektakel te worden: duikvereniging OSV Hippocampus organiseert samen met twaalf andere duikverenigingen een 24-uurs duik in Arnhem. Je kunt een introductieduik maken, maar ook griezelen in een onderwaterspookhuis, onderwaterdineren en een onder water een bioscoop bezoeken behoren tot de mogelijkheden. En wat nog mooier is: het ingezamelde geld brengen ze op 22 december naar het glazenhuis in Leeuwarden, waar 3FM’s Serious Request geld inzamelt voor het goede doel.

[Lees verder...]
18

Nederlandse militairen leiden Afrikaanse duikers op met NOB-opleiding

Begin september zijn er zeven Nederlandse militairen naar Senegal afgereisd om Afrikaanse militairen te leren duiken. Hierbij gebruikten zij de NOB-materialen en –boeken, waardoor uiteindelijk twintig Afrikanen hun 1*-brevet hebben behaald. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, vertelt Hans Saueressig ons.

[Lees verder...]
12

Data (Open) Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie 2014 bekend

De data voor het (Open) Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en het Zeeuws Kampioenschap zijn door organisator Aquashot bekend gemaakt: op zondag 18 en 25 mei 2014 vinden de wedstrijden van beide kampioenschappen plaats.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste