Nieuwsberichten

Ingaven voor november 2014

18

Cursus ledenwerving ook in 2015 weer aangeboden

Na twee succesvolle edities in 2014, organiseren we ook in 2015 een aantal keer de cursus ledenwerving. Ben jij bezig met het organiseren van allerlei originele PR-acties om nieuwe leden te werven voor je club? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou! De workshop wordt in 2015 in Oss, Deventer, Veenendaal en Haren gegeven.

[Lees verder...]
13

Presentatie onderwaterecologie tijdens ECO-diverdag

Let op: in verband met te weinig animo gaat de ECO-diverdag helaas niet door.
Ben jij een ECO-Diver? Op zaterdag 22 november organiseren we een bijeenkomst voor alle ECO-Divers! Tijdens deze bijeenkomst willen wij alle ECO-Divers die hun certificaat hebben gehaald de mogelijkheid bieden om het pasje ‘ik ben ECO-Diver’ op te halen. Uit handen van een NOB- en NELOS-bestuurder krijg je dit pasje overhandigd. Daarnaast geeft Marco Faasse een presentatie over onderwaterecologie en hoe je jouw impact op de onderwaternatuur zo klein mogelijk houdt.

[Lees verder...]
12

NOB tegen waterskibaan bij duikplaats Wijthmenerplas

De NOB maakt bezwaar tegen de plannen van de gemeente Zwolle om de duikstek in de Wijthmenerplas te verplaatsen. Door de duikstek te verplaatsen zou er ruimte zijn voor een waterskibaan. De duikplaats wordt echter door sportduikers al tientallen jaren gebruikt en in de loop der jaren zijn er dan ook voorzieningen onder water aangebracht.

[Lees verder...]
11

Terugroepactie Aqua Lung Rubber SureLock II loodpocket handgrepen

Aqua Lung voert een vrijwillige terugroepactie van alle rubber SureLock II loodpocket handgrepen uit. Het merk is bezorgd over de verwachte levensduur van de rubber handgrepen. Aqua Lung wil, ongeacht of je de originele rubber handgrepen of een reeds herziene rubber handgrepen van de vorige terugroepactie heeft, ze nu graag vervangen voor de nieuwste generatie handgreep (code SD12396).

[Lees verder...]
06

NOB en Stichting de Oosterschelde organiseren congres vooroeverversterking

Stichting de Oosterschelde en de NOB organiseren op woensdag 26 november voor belanghebbenden een congres over de vooroeverversterking in de Oosterschelde. Welke verschillende methodes zijn er om de vooroever te versterken en welke consequenties heeft een bepaalde methode voor bijvoorbeeld de dijkversterking, het onderwaterleven en het toerisme?

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste