Nieuwsberichten

Ingaven voor december 2012

22

Demonstratie onderwaterhockey in glazen onderwaterhuis

Naast het glazen huis van 3FM staat in Enschede ook een glazen onderwaterhuis: hierin kun je tegen betaling duiken. Morgen zal in deze verwarmde duiktank een demonstratie onderwaterhockey worden gegeven! Benieuwd naar deze spectaculaire sport? Kom dan op zondag 23 december om 14.00 uur en/of om 15.30 uur naar Enschede toe!

[Lees verder...]
21

Verondieping Oostvoornse Meer gaat voorlopig niet door

Komend jaar zou een deel van het Oostvoornse Meer verondiept worden. De NOB is al jaren betrokken bij deze plannen en heeft de belangen van alle sportduikers behartigd. Deze week heeft het Havenbedrijf Rotterdam besloten dat de verondieping voorlopig niet doorgaat. “De tijd die nodig is om het overleg met gebruikersgroepen zorgvuldig af te ronden, maakt het op dit moment niet mogelijk de verondieping door te zetten”, zo licht  Tim Schmidt het besluit toe.

[Lees verder...]
17

Bondsbureau gesloten tijdens de feestdagen

Van maandag 24 december 2012 tot en met vrijdag 4 januari 2013 is het bondsbureau van de NOB gesloten. Tijdens deze periode wordt er geen e-mail beantwoord en worden er geen brevetten aangevraagd. Alle brevetten die voor 20 december 2012 worden geregistreerd worden nog aangemaakt en binnen zeven werkdagen verstuurd. We wensen je fijne feestdagen en een spetterend 2013!

[Lees verder...]
13

Afvaardiging WK Onderwaterfotografie Cuba compleet

In april 2013 zullen Marco Heesbeen en Henny Blokvoort deelnemen aan het WK Onderwaterfotografie in Cuba. Als assistenten nemen zij respectievelijk Corné Bolders en Stella Huiskamp mee. Teamcaptain Ron Offermans maakt de delegatie compleet. Offermans hoopt in Cuba hoge ogen te gooien: “dat zou een opsteker zijn voor het WK 2015 dat in Zeeland zal plaatsvinden. Wij zijn daar als het ware de ambassadeurs voor!”

[Lees verder...]
13

Glazen onderwaterhuis vraagt aandacht voor goede doel én duiksport

3FM vraagt dit jaar aandacht voor miljoenen baby’s die medische zorg en begeleiding nodig hebben om te kunnen blijven leven. Om aan dit initiatief een steentje bij te dragen zetten duikvereniging OSV Tyros en duikcentrum DiveWorld tijdens Serious Request een verwarmde duiktank in Enschede neer! Voor meer informatie: www.glazenonderwaterhuis.nl.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste