Nieuwsberichten

Ingaven voor december 2013

19

Nieuwe voorzitter Veiligheidscommissie stelt zich voor

Dit jaar is Hans Bruinewoud aangesteld als voorzitter van de Veiligheidscommissie van de NOB. De NOB hield een kort interview met Bruinewoud waarin hij zichzelf voorstelt en zijn visie geeft op het gebied van duikveiligheid.

[Lees verder...]
18

Casusgerichte benadering van de duikgeneeskunde

Het grote succes van de basiscursussen duikgeneeskunde heeft aangetoond dat er een duidelijke behoefte is aan opleiding/na- en bijscholing op het gebied van de duikgeneeskunde. Zeker nu er jaarlijks vele duiken door (beginnende) sportduikers gemaakt worden, is kwalitatief goede medische advisering een noodzaak.

[Lees verder...]
18

Nieuwe druk Specialisatie Droogpak Duiken

Eind januari komt de nieuwe druk uit van de Specialisatie Droogpakduiken. Het boek is qua lay-out én inhoud compleet vernieuwd en bevat informatie over de nieuwste materialen en technieken. De NOB hield een interview met Marije Oudejans, schrijfster van de nieuwe druk.

[Lees verder...]
17

Betere duikvoorzieningen Den Osse-Kerkweg (duikplaats 14)

De duikvoorzieningen bij duikplaats 14 (Den Osse-Kerkweg) worden flink aangepakt. Zo wordt de parkeerplaats uitgebreid en opnieuw ingericht, komt er een nieuwe toilet- en kleedvoorziening en komen er meer mogelijkheden voor duikers om in en uit het water te gaan. Het college van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft hiermee vandaag ingestemd.

[Lees verder...]
17

Aqua-Holic wint NK Onderwatervoetbal

Duikvereniging Aqua-Holic uit Amersfoort heeft op 15 december het NK Onderwatervoetbal gewonnen. Tijdens de spannende finale maakte Wouter Beekman, speler bij Aqua-Holic, de winnende goal.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste