Nieuwsberichten

Ingaven voor december 2015

21

Werkzaamheden aan de server bondsbureau

Op dit moment worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de server van de NOB. Het kan zijn dat een aantal e-mailadressen (nog) niet goed werken.

[Lees verder...]
18

Crowdfundingactie duikwrak geslaagd!

Het streefbedrag van de crowdfundingactie om een duikwrak bij Tholen af te zinken is behaald! Doordat de financiën nu geen probleem meer zijn, kan de NOB verder met de realisatie van het project. ‘We vinden het heel leuk om te zien dat er zo massaal geld gegeven is voor dit project. Dat toont de betrokkenheid van duikers in ons land en maakt ons als bond alleen maar trots,’ zegt Bert Vos van de NOB.

[Lees verder...]
17

Duikplaats Zeelandbrug komend weekend weer open

Komende vrijdag gaat duikplaats Zeelandbrug (32) weer open! Sinds het WK Onderwaterfotografie in mei is de duikplaats gesloten vanwege het versterken van de dijk op deze plek. Tegelijk met het werk aan de dijk heeft de duikstek een ware upgrade gekregen. De vulinstallatie is weer terug, de parkeervakken zijn geasfalteerd en worden nog opnieuw ingedeeld en er zijn twee nieuwe trappen geplaatst. De absolute eyecatcher is het nieuwe toiletgebouw zoals we deze steeds vaker bij duikplaatsen zien.

[Lees verder...]
15

Wintereditie Duikfestival groot succes

Boeiende presentaties en workshops, mooi weer, volle zalen, gezelligheid én lekker eten: dat kenmerkte het Duikfestival van afgelopen zondag bij plas Slijk-Ewijk. ‘We kunnen spreken van een groot succes,’ vertelt Madelon Schepers van de NOB. ‘Onze verwachtingen werden overtroffen; maar liefst 650 bezoekers kwamen op het festival af – een record!’

[Lees verder...]
01

Help jij mee een duikwrak af te zinken in Zeeland?

Bij duiklocatie Strijenham (79) op Tholen wil de NOB een wrak afzinken: de garnalenkotter TS 7. De realisatie van het project is al heel dichtbij, het streven is om het schip in het voorjaar van 2015 af te zinken. Maar door het wegvallen van een verwachte subsidie komen we op het laatste moment nog ongeveer €9.500 tekort. Daarom vragen we jouw hulp, zodat we dit schip toch kunnen laten afzinken en op deze manier een mooi duikwrak in Zeeland kunnen creëren voor een grote groep duikers.

[Lees verder...]