Nieuwsberichten

Ingaven voor februari 2015

26

Gezocht: WK-vrijwilligers!

Een tijd geleden deden we een oproep dat we op zoek waren naar WK-vrijwilligers. Ondanks de vele enthousiaste reacties en aanmeldingen, zijn we toch nog op zoek naar een paar extra handen. Heb jij zin om mee te werken aan het WK Onderwaterfotografie tijdens het Pinksterweekend? Meld je dan aan!

[Lees verder...]
18

WK Onderwaterfotografie in 2017 in Mexico

Alhoewel wij nog druk bezig zijn met de organisatie van het WK Onderwaterfotografie 2015, is bekend geworden dat Mexico zich kan opmaken voor de organisatie van het WK in 2017.

[Lees verder...]
17

WK-blog 9 – Het WK is er ook voor jou!

In de negende WK-blog vertelt Desmond van Santen over de organisantie van het WK. 'Brazilië, Argentinië, Korea, Zweden, Luxemburg, Rusland, Zwitserland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Kroatië, Mexico, Noorwegen, Portugal, Slovenië, Spanje en Turkije. Al deze teams maken de (verre) reis naar Zeeland om deel te nemen aan het wereldkampioenschap. Maar liefst negentig fotografen en modellen nemen deel aan de competitie!'

[Lees verder...]
16

In memoriam Huub van Luyt (1933-2015)

Een van de leden van het eerste uur en oud voorzitter van de NOB is recent overleden, zo is bekend geworden bij de NOB. En dan wordt er gezocht naar iemand, die hem nog 'van vroeger kent' en die wordt gevraagd wat van zijn herinneringen aan in dit geval Huub op schrift te stellen.
[Lees verder...]