Nieuwsberichten

Ingaven voor maart 2014

26

Thema-avond ter voorbereiding ONK en ZK 2014

Op vrijdag 28 maart 2014 organiseert Aquashot een thema-avond ter voorbereiding op het ONK en ZK onderwaterfotografie 2014. Onder andere worden de wijzigingen in het wedstrijdreglement doorgesproken en komt aan de orde hoe je een foto kunt inleveren en hoe deze foto’s vervolgens worden beoordeeld.
[Lees verder...]
25

Radio 1 besteedt aandacht aan staalslakken

De hele week besteedt Radio 1 aandacht aan staalslakken. Het programma De Ochtend heeft vijf korte reportages gemaakt, iedere dag wordt er één uitgezonden rond 11:40 uur. Er komen in de reportage meerdere partijen aan het woord over de staalslakken, vanuit de NOB voert voorzitter Jack de Vries het woord.
[Lees verder...]
25

Guy Thomas: ‘Een duikongeval krijgen is heel makkelijk’

Op 12 april wordt het NOB Veiligheidssymposium gehouden, waarbij zes sprekers dieper in gaan op de veiligheid rondom duiken. De NOB sprak met één van de sprekers: Guy Thomas, vicepresident van DAN Europe. ‘Het is heel makkelijk om een duikongeval te krijgen als je je niet aan de veiligheidsregels houdt,’ zegt Thomas.
[Lees verder...]
18

Houd Happie happy!

Een grijze zeehond bij de duikstek Bergse Diepsluis op Tholen trekt momenteel veel aandacht. Het dier gedraagt zich uitzonderlijk nieuwsgierig naar duikers en laat zich zelfs aaien. Samen met Zeehondencrèche Pieterburen roept de NOB iedereen op voorzichtig met het dier om te gaan en waar mogelijk afstand te houden.

[Lees verder...]
12

Tijdens ONK ook ruimte voor onderwatervideografie

Op 18 en 25 mei, tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie, zijn dit jaar ook onderwatervideografen welkom! Je filmt op de twee wedstrijdendagen, waarna je tot 1 augustus de tijd hebt voor de montage.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste