Nieuwsberichten

Ingaven voor maart 2015

26

Duiklocatie Wijthmenerplas blijft behouden op huidige locatie

De duiklocatie in de Wijthmenerplas blijft op de huidige locatie. Het baantraject van de toekomstige waterskibaan is namelijk dusdanig aangepast dat er veel meer ruimte overblijft voor sportduiken dan in het oorspronkelijke ontwerp.

[Lees verder...]
26

Zeelandweekend tijdens Pinksteren? Sluit het spectaculair af!

Houden jullie tijdens Pinksteren een Zeelandweekend met je club? Sluit deze dan op een bijzondere manier af en kom naar de bekendmaking van de wereldkampioen van het WK Onderwaterfotografie op het strand bij Renesse!

[Lees verder...]
25

Bijeenkomst ‘Leven lang leren’ voor NOB-instructeurs

De NOB wil voor elke instructeur een verrijkend, interactief en praktijkgericht platform creëren waar persoonlijke ontwikkeling mogelijk wordt gemaakt. Om hier invulling aan te geven, gaan docenten op verschillende plaatsen in het land in gesprek met instructeurs. Je bent als instructeur van harte welkom om hier bij aan te sluiten!

[Lees verder...]
23

Toiletten, douches en spoelbakken bij duikplaats Den Osse Nieuwe Kerkweg

Sinds kort vind je bij duikplaats Den Osse Nieuwe Kerkweg een splinternieuw toiletgebouw met warme douches, toiletten en spoelbakken. De gemeente Schouwen-Duiveland heeft de toiletvoorziening geplaatst. De NOB heeft samen met duikcentrum de Grevelingen en duikcentrum de Kabbelaar de gemeente geadviseerd over het ontwerp van het gebouw.

[Lees verder...]
17

WK-blog 10 - Een RI&E voor het WK

Op weg naar het WK Onderwaterfotografie schrijft iedere maand een WK-vrijwilliger over zijn of haar bezigheden voor dit evenement. Deze blog is geschreven door Sander Kool, die onderdeel uitmaakt van de werkgroep veiligheid en bestuurslid van de NOB is.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste