Nieuwsberichten

Ingaven voor april 2013

29

Expositie ‘Oosterschelde Ondersteboven’ in bibliotheek Middelburg

De NOB en het Nationaal Park Oosterschelde hebben in 2012 voor de tweede keer een onderwaterfotografie-kampioenschap georganiseerd. Uit bijna tweehonderd inzendingen is de foto van Janny Bosman uit Den Hoorn door de jury tot grote winnaar uitgeroepen. Samen met vele andere inzendingen is Janny's foto de komende drie weken in de Zeeuwse Bibliotheek Middelburg te bewonderen!

[Lees verder...]
25

Lotto doneert ruim 142.000 euro aan NOB

Afgelopen weekend ontving NOC*NSF voorzitter André Bolhuis een cheque ter waarde van 43,8 miljoen euro voor de Nederlandse sport. De cheque werd hem overhandigd door de Algemeen Directeur van De Lotto, Joost Otterloo, en ambassadeur Pieter van den Hoogenband. Ruim €142.000 van het totale bedrag over 2012 wordt afgedragen aan de NOB.

[Lees verder...]
19

Op bezoek bij verenigingen via Dive and Greets

Het contact met duikverenigingen en duikscholen is voor de NOB erg belangrijk. Vorig jaar, tijdens de twaalf jubileumduiken, hebben de medewerkers en bestuursleden van de NOB veel leden ontmoet - en andersom! Om deze positief ervaren combinatie van duiken en kennismaken een vervolg te geven worden dit jaar vier Dive and Greet’s georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.diveandgreet.nl!

[Lees verder...]
16

NOB onderzoekt mogelijkheden sportduikpas

Op verzoek van het Nationaal Park Oosterschelde denkt de Nederlandse Onderwatersport Bond na over een mogelijke gebruikersbijdrage voor duikers in Zeeland. Tot invoering komt ’t op korte termijn echter nog niet: eerst zal de meerwaarde en haalbaarheid beter in kaart moeten worden gebracht. 

[Lees verder...]
15

Peter van Rodijnen maakt promotiefilm voor WK 2015

Vorige week vond op Cuba het WK Onderwaterfotografie 2013 plaats. Tijdens de sluitingsceremonie droeg de internationale duikbond CMAS de fakkel over aan de NOB: wij mogen het kampioenschap in 2015 organiseren! Om dit WK alvast in de spotlights te zetten werd een promotiefilmpje vertoond, gemaakt door filmmaker Peter van Rodijnen. Benieuwd? Bekijk 'm op www.netherlands2015.com!

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste