Nieuwsberichten

Ingaven voor april 2014

23

NOB organiseert een lezing over onderwaterbiologie

Op zaterdag 21 juni organiseert de NOB samen met de NELOS een lezing over zeeorganismen, kwallen en gelatineus plankton. Tijdens de eerste lezing, gegeven door Brendan Oonk en Marco Faasse, maak je kennis met een aantal groepen zeeorganismen. Daarnaast vertellen Oonk en Faasse over de ecologie van de zee en gaan zij in op ecologisch onderzoek door duikers en amateurbiologen.
[Lees verder...]
23

Happie opgenomen in groep zeehonden in Zeeland

Afgelopen zondagavond, rond 19:30 uur, is Happie door de Eerste Hulp Bij Zeehonden (EHBZ) weggehaald bij duiklocatie Bergse Diepsluis. Dit was in opdracht van de gemeente Tholen en de politie, omdat er een onhoudbare situatie was ontstaan.
[Lees verder...]
16

NOB organiseert cursus ledenwerving

Je herkent ’t vast wel: je duikvereniging wil nieuwe leden werven en daarvoor organiseer je in je enthousiasme allerlei originele PR-acties. Maar heb je goed nagedacht wat eigenlijk je doelgroep is? Wat zoekt deze doelgroep in de duiksport en een duikvereniging? En via welke communicatiekanalen bereik je je doelgroep?

[Lees verder...]
15

Sepia’s bereiken Nederland bijzonder vroeg

Afgelopen vrijdag zijn de eerste sepia’s in de Oosterschelde gezien. Door de zachte winter en het vroege voorjaar zijn de tienarmige inktvissen dit seizoen erg vroeg. Meestal wordt de eerste zeekat, zoals de sepia ook wel wordt genoemd, pas in mei gespot.

[Lees verder...]
15

WK-blog 3 - Regelen, organiseren en vooruitdenken: de logistiek rondom het WK

Op weg naar het WK Onderwaterfotografie 2015 schrijft iedere maand een WK-vrijwilliger over zijn of haar bezigheden voor dit evenement. De derde blog is geschreven door Carla van Westing, die onderdeel uitmaakt van de WK-werkgroep ‘Logistiek’.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste