Nieuwsberichten

Ingaven voor mei 2013

30

Twee leden Duikteam Nemo vermist

Twee leden van Duikteam Nemo uit Amstelveen zijn op woensdag 28 mei jl. vermist geraakt tijdens een duik bij Scapa Flow (Schotland). Zij kwamen niet terug van een duik op het scheepswrak. De Schotse kustwacht is sindsdien naar de twee duikers op zoek.

[Lees verder...]
24

Locaties Dive & Greets bekend

Zin in een gezellige duikdag met clubgenoten én duikers van verenigingen en duikscholen uit de buurt? Kom dan naar één van de Dive and Greets die we in juni organiseren! Op 8 juni zijn we in Tynaarlo, op 9 juni in Vinkeveen, op 22 juni in de Berendonck (Wijchen) en op 23 juni in Scharendijke. Voor meer info en aanmelden: www.diveandgreet.nl!

[Lees verder...]
06

TNO en Defensie testen onderwaterwifi

Met je telefoon het water in en alles wat je tegenkomt meteen op Facebook of Twitter zetten: met onderwaterwifi zou het kunnen! TNO en Defensie zijn druk bezig met een proef om internet onder water mogelijk te maken. “Skypen onder water is echt nog toekomstmuziek, maar een internetverbinding onder water gaat er zeker van komen”, aldus Maarten Lörtzer van TNO. Momenteel wordt een eerste proef op Callantsoog geëvalueerd. 

[Lees verder...]
03

Duiken voor Pruiken: duikmarathon voor 't goede doel

Op 14 juni 2013 organiseert het Ridderkerkse bedrijf MobyXL een duikevenement voor Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die ten gevolge van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Tijdens het evenement hopen duikers zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting.

[Lees verder...]