Nieuwsberichten

Ingaven voor mei 2015

25

Damir Zurub winnaar WK Onderwaterfotografie

Damir Zurub uit Kroatië is vanavond wereldkampioen onderwaterfotografie geworden. Dit evenement vond tussen 21 en 25 mei plaats in Zeeland. Bijna honderd internationale onderwaterfotografen doken het water van de Oosterschelde en het Grevelingenmeer in om binnen vijf verschillende categorieën dé perfecte foto te maken. De fotoserie van Zurub werd door de jury het beste beoordeeld.

[Lees verder...]
24

25 mei: bekendmaking Wereldkampioen in Renesse

Morgen, 25 mei, wordt bekend wie de nieuwe Wereldkampioen is. Vind je het leuk om bij de bekendmaking en prijsuitreiking aanwezig te zijn? Je bent van harte welkom! Om 19:00 uur maken we op het strand van Renesse, ter hoogte van strandtent Our Seaside, bekend wie de nieuwe Wereldkampioen is. Zien we je dan?

[Lees verder...]
24

Wedstrijdlocaties WK weer open voor sportduikers

Vandaag was de tweede competitiedag van het WK Onderwaterfotografie. De Zeelandbrug, Den Osse Nieuwe Kerkweg (14) en Dreischor Gemaal zijn intussen weer open voor sportduikers. De Zeelandbrug is morgen overigens voor het laatst dit seizoen open; daarna wordt fulltime aan de dijk gewerkt. Voor Neeltje Jans is een eenmalige toestemming verleend waardoor de deelnemers van het WK op deze bijzondere locatie mochten duiken. Voor sportduikers is dit niet mogelijk.


[Lees verder...]
22

Zeeuwse basisschoolleerlingen winnen vissen-versier-wedstrijd rond WK Onderwaterfotografie

Alle basisscholen in de Oosterschelderegio konden meedoen aan een vissen-versier-wedstrijd rond het WK Onderwaterfotografie. De opdracht was een voorgedrukte vis zo mooi mogelijk te versieren en hiermee rond te lopen tijdens de openingsceremonie. Elmar van Boven (Schouwen-Duiveland), Raisa Jonker (Tholen) en Neomi Slagt (De Bevelanden) hebben gewonnen. Per regio krijgt de winnaar een snorkelworkshop in de Oosterschelde voor de hele klas.

[Lees verder...]
21

Officiële wedstrijdlocaties WK bekend

De wedstrijdleiding van het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie heeft zojuist bekend gemaakt op welke vier duiklocaties er tijdens het WK gedoken wordt. Het gaat om de Zeelandbrug (32) en Neeltje Jans in de Oosterschelde en Dreischor Gemaal (4) en Den Osse Nieuwe Kerkweg (14) in de Grevelingen.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste