Nieuwsberichten

Ingaven voor juni 2014

19

130 vinzwemmers strijden om titel tijdens Open Nederlands Kampioenschap

Afgelopen weekend vond voor de 38e keer het Open Nederlands Kampioenschap Vinzwemmen plaats. In het prachtige Pieter van den Hoogenband zwembad kwamen ruim 130 vinzwemmers uit Europa aan de start. De Nederlanders streden om een medaille, de buitenlanders (uit onze buurlanden, Rusland en Italië) komen voor de prima omstandigheden om zo hun tijden scherper te stellen.
[Lees verder...]
18

NOB en SDO vragen verzoek om voorlopige voorziening aan omtrent stort staalslakken

De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en Stichting de Oosterschelde (SDO) zien zich genoodzaakt om een verzoek voor een voorlopige voorziening bij de Raad van State in te dienen, nadat Rijkswaterstaat heeft besloten om in augustus staalslakken te gaan storten in de Oosterschelde.
[Lees verder...]
16

WK-blog 5 - De voorbereidingen van WK-deelnemer Marco Heesbeen

Nog minder dan een jaar te gaan tot het WK onderwaterfotografie in Nederland. Het (Open) Nederlands Kampioenschap valt dit jaar in exact dezelfde periode als het WK volgend jaar en is daarmee een uitgelezen kans om in dezelfde tijd, in dezelfde wateren en in eenzelfde wedstrijd-atmosfeer te oefenen.
[Lees verder...]
12

Medewerkers NPO duiken voor het eerst in de Oosterschelde

Annebeth en Ineke van Nationaal Park de Oosterschelde maakten, op uitnodiging van de NOB, begin juni hun eerste duik in de Oosterschelde. In deze blog lees je hoe zij dit ervaren hebben.


[Lees verder...]
05

NOB presenteert met trots de digitale ledenpas

Altijd je ledenpas bij de hand en hem nooit meer kwijt raken? Vanaf vandaag vind je je ledenpas op Mijn NOB! Hij is 24/7 beschikbaar en je kunt hem eenvoudig downloaden op je telefoon of tablet. Op deze manier heb je hem altijd bij de hand.
[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste