Nieuwsberichten

Ingaven voor juni 2017

20

Wees je bewust van je gezondheid!

Het aantal ongevallen met duikers binnen Nederland is relatief laag, maar het kan nog veiliger. De meeste ongevallen zijn te relateren aan de conditie van de duiker en door een tijdige gezondheidskeuring kan het risico op een ongeval verder worden gereduceerd. Door duikers bewust te maken van hun conditie hopen de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en diverse landelijke duikorganisaties de veiligheid verder te vergroten.

 

[Lees verder...]
06

Theater spektakel Mare

Vis à Vis speelt in juni, juli en september de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Met de voorstelling MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens. 

 

[Lees verder...]
06

Tentoonstelling over Oost-Indiëvaarder de Roompot in Zierikzee

Tot en met 29 oktober 2017 zijn in het Stadhuismuseum Zierikzee de schatten van de Roompot te bekijken in de nieuwe tentoonstelling ‘Aldus is de Roompot vergaan…’.

 

[Lees verder...]
01

Gratis fotoapparatuur uitproberen met de Fotobox!

 Exclusief voor NOB- verenigingen heeft Onderwaterhuis.NL  de "Onderwaterhuis.NL Fotobox" samengesteld. De box is gevuld met twee onderwatercamera's, een flitser, een ringlamp en een foto/focuslamp. Je kunt deze fotobox via de NOB reserveren voor jouw vereniging. 

 

[Lees verder...]
01

Vissenworkshop Haringvliet Onderwater

Om de vissenkennis van monitoringsduikers te vergroten geeft Sanne Ploegaert (RAVON) een leuke en leerzame vissenworkshop. In deze workshop leer je op de onderscheidende kenmerken van vissen te letten zodat je na je volgende duik in het Haringvliet precies weet welke soorten je gezien hebt!


[Lees verder...]