Nieuwsberichten

Ingaven voor juli 2014

31

Rechter doet binnen twee weken uitspraak omtrent staalslakken

Afgelopen maandag werd in Den Haag de voorlopige voorziening behandeld die de NOB samen met Stichting de Oosterschelde heeft aangevraagd. De rechter stelde kritische vragen aan zowel ons als aan de Provincie Zeeland en Rijkswaterstaat en doet binnen twee weken uitspraak.
[Lees verder...]
24

Nieuwe look & feel voor Onderwatersport

Onderwatersport, het magazine van de Nederlandse Onderwatersport Bond, heeft een flinke metamorfose ondergaan. Na een aantal jaren in dezelfde vormgeving was het tijd om het blad op te frissen. Hierbij is gelet op de lay-out van de pagina’s, meer ruimte voor de foto’s - waardoor deze beter tot hun recht komen - en meer afwisseling tussen rubrieken en korte en langere artikelen.
[Lees verder...]
10

Zó mooi is de Oosterschelde

Samen met Nationaal Park Oosterschelde organiseren we voor de derde keer het onderwaterfotografiekampioenschap Oosterschelde Ondersteboven. Doel is om het prachtige onderwaterleven van de Oosterschelde ook zichtbaar te maken voor niet-duikers. Heb jij onlangs een mooie onderwaterfoto in de Oosterschelde genomen en wil je meedingen naar mooie prijzen? Stuur je foto dan in!

[Lees verder...]
08

Nieuwe licentieregeling voor instructeurs

Tijdens de meest recente ledenraad zijn de veranderingen die per 1 januari 2015 in de licentieregeling voor NOB-instructeurs worden doorgevoerd uitgebreid besproken. De ledenraad was het unaniem eens over de inhoud van de licentieregeling. 
[Lees verder...]
03

1200 kilo lood & 150 cilinders besteld voor WK 2015

Om alle deelnemers van het WK Onderwaterfotografie te kunnen voorzien van lood en lucht, levert De Witte Boulevard 1200 kilo lood en 150 duikcilinders voor het kampioenschap.
[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste