Nieuwsberichten

Ingaven voor juli 2015

30

Eind augustus meer duidelijkheid over toekomst Radioplassen

De Gemeente Sint Anthonis neemt eind augustus een besluit over het verzoek van een visvereniging voor de inrichting van een visvijver in één van de Radioplassen bij Boxmeer. De inrichting als visvijver betekent waarschijnlijk het einde van deze duikplaats. Samen met lokale duikverenigingen en duikscholen heeft de NOB laten weten het niet eens te zijn met de plannen.

[Lees verder...]
21

Win premièrekaarten voor de film Holland, natuur in de delta

Op 21 september gaat de film Holland, natuur in de delta in première in Cinemec Utrecht. De film komt van de hand van de makers van De Nieuwe Wildernis, de film die in 2013 volle zalen trok. Holland, natuur in de delta neemt ons mee naar het leven rondom al onze wateren. Jij kunt bij de première aanwezig zijn!

[Lees verder...]
21

Telefonische bereikbaarheid vakantieperiode

Tot 31-08-2015 is het bondsbureau beperkt telefonisch bereikbaar. 
Je kunt ons telefonisch bereiken tussen 09.00 uur en 12.30 uur.

[Lees verder...]
13

Duiklocatie Buitencentrum Veere (84) niet langer toegankelijk

De duikplaats Buitencentrum Veere (84) is niet langer toegankelijk als duiklocatie. De beheerder van het terrein staat nier meer toe dat duikers via zijn terrein te water gaan. We verzoeken alle duikers dan ook hier niet meer te duiken.

[Lees verder...]
08

Word jij Holland’s New Top Diver?

De NOB werkt aan nieuw lesmateriaal voor de reguliere NOB-duikopleidingen. De verwachting is dat het nieuwe lesmateriaal in 2017 beschikbaar komt. Voor de opleidingsboeken en online content zijn nieuwe beelden nodig. Deze beelden willen we samen met jou gaan maken! Word jij de rijzende ster van ons nieuwe lesmateriaal?

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste