Nieuwsberichten

Ingaven voor augustus 2013

27

Bereikbaarheid duikplaatsen Schelphoek

Om de duikplaatsen Schelphoek (42A) en Schelphoek De Punt (42B) te bereiken, moet een andere route gereden worden. De Hoosjesweg vanaf de N59 is tegenwoordig alleen toegankelijk voor fietsers. Om bij deze duikplaatsen te komen kun je vanaf de N59 via de Boogerdweg en Inlaagweg rijden, langs duikplaats Flauwers-Heerenkeet (38). 

[Lees verder...]
27

Product Recall Suunto Hogedruk Slangen.

De NOB veiligheidscommissie is door de importeur van Suunto op de hoogte gebracht van een terugroep actie voor bepaalde Suunto hogedruk slangen die gebruikt zijn bij bepaalde types luchtgeintegreerde duikcomputers en analoge drukmeters. Zie de informatie op de Suunto website met nadere informatie over welke slangen het gaat en hoe je deze kunt identificeren en wat te doen als je zo een slang hebt. 

[Lees verder...]
26

Verbetering van duikplaats Polredijk (85)

Dinsdag 27 augustus wordt gestart met het eerste deel van de verbetering van duikplaats Polredijk (85) aan het Veerse Meer. Samen met de Gemeente Veer... [Lees verder...]
26

Oosterscheldeweek: presentatie (w)onderwaterwereld

Op maandagavond 9 september geeft de NOB een unieke presentatie over duiken in Zeeland en de (w)onderwaterwereld van Nationaal Park Oosterschelde.[Lees verder...]
15

Wereldrecordpoging onderwaterfietsen

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging gaat LOV Calypso een poging doen tot het verbreken van het wereldrecord onderwaterfietsen!

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste