Nieuwsberichten

Ingaven voor augustus 2014

28

WK-blog 6 - Het WK is voor iedereen

Provincie, Rijkswaterstaat, gemeenten, duikcentra, vissers, recreatiebedrijven tot surfers en zeilers: allemaal zijn zij betrokken bij het WK Onderwaterfotografie. Vanuit de werkgroep 'Belanghebbenden' heeft Marianne Verwijmeren veel contact met al deze betrokkenen. 'Uit de reacties die we kregen bleek dat de duiksport leeft in Zeeland. Diverse ondernemers die met goede ideeën en initiatieven kwamen en bereid zijn mee te helpen om dit WK 2015 tot een succes te maken.'

[Lees verder...]
28

EK-blog 1: De voorbereiding op het EK Onderwaterfotografie

Van 4 t/m 7 september wordt het EK Onderwaterfotografie gehouden in Portugal. Jos Broere is één van de fotografen van Team Nederland en schrijft in deze blog over zijn voorbereidingen. 'Na heel veel oefenen met een nieuwe camera én een nieuwe lens kan ik nu, een paar dagen voor het EK, zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben.'

[Lees verder...]
27

Gedeputeerde en wethouder duiken onder

Zondag 24 augustus hebben gedeputeerde van de provincie Zeeland, Carla Schönknecht, en wethouder van de gemeente Veere, René Molenaar, kennis gemaakt met het onderwaterleven in Zeeland. Op uitnodiging van de Nederlandse Onderwatersport Bond hebben ze twee duiken gemaakt, één in het Grevelingen Meer en één in de Oosterschelde.

[Lees verder...]
25

Duikers en vrijwilligers gezocht voor testdag WK

Op zaterdag 11 oktober organiseert de NOB een WK-testdag bij Kattendijke, ter voorbereiding van het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie in 2015. Tijdens de testdag testen we de logistieke- en veiligheidsprocedures uit en wordt er ervaring opgedaan met verschillende vrijwilligerfuncties. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de testdag? Meld je dan aan!

[Lees verder...]
22

Teampresentatie Europees Kampioenschap Onderwaterfotografie

Van 3 tot en met 7 september 2014 wordt in Portugal het eerste CMAS Europese Kampioenschap onderwaterfotografie gehouden. Namens Nederland nemen Jos Broere en Ton van de Waerdt aan het kampioenschap deel. Zij worden geassisteerd door hun buddy’s Lia van Nieuwenhuizen en Linda Sievers. Wil je Jos, Ton, Lia en Linda uitzwaaien? Kom dan naar de teampresentatie op zaterdag 30 augustus bij duikplaats Den Osse Nieuwe Kerkweg.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste