Nieuwsberichten

Ingaven voor september 2014

17

Bekendmaking winnaar NK Onderwaterfotografie en –videografie op 19 september

Op 19 september wordt bekend wie het Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie heeft gewonnen. De winnaar mag, naast de Nederlands Kampioen van 2013 Marco Heesbeen, plaatsnemen in het Nederlands team voor het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie volgend jaar in Zeeland. Daarnaast wordt er bekend gemaakt wie de allereerste winnaar is van het NK Onderwatervideografie, dat dit jaar voor het eerst georganiseerd werd, én wie de winnaar is van het Zeeuws Kampioenschap.

[Lees verder...]
16

Stem op jouw favoriete onderwaterfoto!

Afgelopen maanden zijn er meer dan tachtig foto’s ingestuurd voor het onderwaterfotografiekampioenschap Oosterschelde Ondersteboven. De jury gaat binnenkort in beraad wie de eerste prijs en de themaprijs wint, maar jij kunt ook je stem uitbrengen: de jurering voor de publieksprijs is namelijk geopend!

[Lees verder...]
15

Kreeftenreddingsactie geslaagd

De kreeftenreddingsactie die de NOB afgelopen zaterdag samen met Stichting de Oosterschelde en de Vereniging van Beroepsvissers Oosterschelde organiseerde was een succes. Ongeveer veertig duikers hebben 38 kreeften gered, die anders bedolven zouden worden onder de staalslakken die binnenkort bij duikplaats Schelphoek worden gestort.

[Lees verder...]
11

Wij hebben je hulp nodig!

Doordat de voorlopige voorziening die de NOB samen met Stichting de Oosterschelde bij de Raad van State hebben aangevraagd is afgewezen, mag Rijkswaterstaat beginnen met het storten van staalslakken. Morgen in Zierikzee wordt er voor het eerst gestort, volgende week is duiklocatie Schelphoek aan de beurt. Omdat wij niet opgeven, en om zoveel mogelijk onderwaterleven te redden, organiseren we, samen met Stichting de Oosterschelde en de Vereniging van Beroepsvissers Oosterschelde, komende zaterdag een kreeftenreddingsactie. Wil je deelnemen? Stuur dan een mail!

[Lees verder...]
08

Duikfestival groot succes

Bijna vijfhonderd enthousiaste aanwezigen, prachtig weer, een divers programma, geslaagde instructeurs die trots hun diploma tekenden en een uitgebreid kinderprogramma: dat kenmerkte de derde editie van het duikfestival, dat op zondag 7 september 2014 bij evenementenlocatie Watergoed in Valburg plaatsvond. Het prachtige weer zorgde ervoor dat veel aanwezigen zich op het terras vestigden met een drankje en een hapje of een duik maakten in de mooie festivalplas.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste