Nieuwsberichten

Ingaven voor september 2015

30

Mogelijk verbetering duiklocatie Milligerplas, Zwolle

De NOB is aan het kijken of het mogelijk is om van de Milligerplas een betere duikstek te maken. Op dit moment hebben we, samen met lokale verenigingen en duikcentra uit de buurt, een wensenlijst opgesteld. Op deze wensenlijst staat wat nodig is op de kant én in het water om van de Milligerplas een betere duikstek te maken. ‘Op dit moment zijn we samen met duikcentrum De Tuimelaar in gesprek met de Gemeente Zwolle om te kijken wat mogelijk is,’ zegt Erik van Vessem, bestuurslid van de NOB.

[Lees verder...]
22

Word gratis lid van de NOB met je bioscoopkaartje van Holland, Natuur in de Delta

Ben je naar de nieuwe film Holland, Natuur in de Delta geweest? Gooi je bioscoopkaartje dan nog niet weg, maar stuur hem naar ons op! Je bent dan de rest van 2015 gratis lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond én profiteer je van al onze voordelen.

[Lees verder...]
19

Jos Broere nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie

Jos Broere uit Zevenaar is de nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie. Dat is gister bekengemaakt in Nieuwegein. Broere werd naast overall kampioen ook eerste bij drie van de vijf categorieën (Visportret, Groothoek met model en Groothoek). In het overallklassement eindige John Knappers op de tweede plek en ging Marco Heesbeen naar huis met de bronzen medaille. [Lees verder...]
15

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Vrijdag 18 september wordt bekend wie de winnaar is van het NK Onderwaterfotografie en –videografie 2015. Je bent van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn!

[Lees verder...]
08

Mogelijk duikwrak bij Tholen

De NOB heeft onlangs een oude stalen garnalenkotter gekocht om af te zinken in Zeeland. Op initiatief van de NOB wordt op dit moment samen met de gemeente Tholen, de provincie Zeeland, Rijkswaterstaat Zee en Delta en Sub Ocean Services gekeken of het mogelijk is om dit duikwrak bij een van de Thoolse duikplaatsen af te zinken.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste