Nieuwsberichten

Ingaven voor september 2016

29

Raymond Wennekes nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie

Raymond Wennekes uit Roosendaal is de nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie. Dat is vanavond bekend gemaakt in Zierikzee. Wennekes haalde naast het overall kampioenschap ook een top drie notering bij drie van de vijf categorieën (Visportret, Groothoek en Groothoek met duiker).

In het overallklassement eindigde de Nederlands Kampioen uit 2014 Marco Heesbeen op de tweede plek en ging Arco de Man naar huis met een bronzen medaille.

[Lees verder...]
27

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Op 30 september wordt bekend wie de winnaar is van het NK Onderwaterfotografie en –videografie 2016. Je bent van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn!

Het evenement vindt vanaf 19:30 uur plaats in De Nieuwe Kerk in Zierikzee. Voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt het langverwachte boek Onderwaterbiologie Wereldwijd gepresenteerd.

[Lees verder...]
26

Onderwaterfotografiewedstrijd in Korea wordt alsnog gehouden

Onderwaterfotografiewedstrijd in Korea wordt alsnog gehouden

In september zouden onderwaterfotograaf Jos Broere en zijn model Ester van den Doel deelnemen aan een internationale onderwaterfotografie wedstrijd in Zuid-Korea. Vanwege een tyfoon werd de wedstrijd onverwachts uitgesteld.

De wedstrijd zal nu worden gehouden van 12 t/m 16 oktober. Jos en Ester vertrekken de 11e naar het eiland Ulleungdo, dat ten oosten bij de kust van Zuid-Korea ligt. Aan de wedstrijd nemen maximaal vijftien landen deel, waaronder China, Portugal, Zweden, Hongarije, Rusland en Italië.

[Lees verder...]
26

Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Op 1 oktober verschijnt het nieuwe boek Onderwaterbiologie Wereldwijd. Deze langverwachte publicatie is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over populaire duikgebieden buiten Nederland. Er wordt onder andere ingegaan op de Noodwestkust van Europ, de Middellandse Zee, Rode Zee, Caribische Zee, de westkust van Noord-Amerika en Pacifisch Azië. Het boek maakt onderdeel uit van de specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd.

 Om jou als instructeur voor te bereiden op deze nieuwe specialisatie organiseren wij de workshop Onderwaterbiologie Wereldwijd.  Tijdens het theoriedeel in de ochtend behandelen we onder andere de inhoud van het boek en in de middag is er een praktijkopdracht. Tijdens de praktijkopdracht ga jezelf op ontdekking in het aquarium van de dierentuin.

[Lees verder...]
11

1000-soorten-dag in het Haringvliet

Op zaterdag 17 september wordt door IVN de Dag van het Haringvliet georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen er allerlei activiteiten op en rondom het Haringvliet gedaan worden. Eén van de activiteiten is de 1000-soorten-dag die dit jaar bij het Haringvliet wordt gehouden. [Lees verder...]
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste