Nieuwsberichten

01

Nature Talks – Win twee tickets!

 

Op 13 november zijn onderwaterfotografie en -film het gesprek van de dag tijdens Nature Talks, het jaarlijkse festival voor natuurfotografen. En dat gaat gebeuren in de DuikeninBeeld-zaal, waar gerenommeerde Nederlandse fotografen en -filmers boeiende presentaties houden en Brian Skerry, één van dé onderwaterfotografen van National Geographic, het sluitstuk zal vormen. 

Op beide dagen zijn er zeven parallelle programma’s waarin natuurfotografie en natuurfilm van diverse kanten worden belicht. Ook de onderwaterfotografie en –film! Op 13 november heeft DuikeninBeeld een boeiend én interactief programma voor je samengesteld met niet de minste fotografen en filmers: Willem Kolvoort, Cor Kuyvenhoven, Cees Kassenberg, Udo van Dongen, Wendy Hoevenaars, Ron Offermans, Klaudie Bartelink en Peter van Rodijnen.

Eén van de hoogtepunten van het programma is de presentatie van de Amerikaanse onderwaterfotograaf, en huisfotograaf van National Geographic, Brain Skerry.

Kijk voor meer informatie over het programma en de presentaties op de website van www.duikeninbeeld.tv 

De NOB mag twee toegangskaarten voor Nature Talks weggeven! Met deze tickets heb je toegang tot het basisprogramma, waaronder de presentaties in de DuikeninBeeld-zaal, én de presentatie die Brian Skerry exclusief voor DuikeninBeeld verzorgt.
Je maakt kans op deze kaarten door te reageren op het Nature Talks-bericht op de Facebookpagina van de NOB.  Zet in je reactie de naam van je buddy. Op maandag 7 november maken we het winnende buddypaar bekend.

Foto Ron Offermans


mail facebook