Nieuwsberichten

05

Nieuw boek ‘Snorkelduiken’ – 600 spelletjes en oefeningen onder water

Op de Duikvaker op 6 februari 2016 wordt het nieuwe boek Snorkelduiken van Jo van Schalen gepresenteerd. In dit boek vind je 600 spelletjes en oefeningen voor onder water. Naast de oefeningen met de basisuitrusting, zoals je zwemvliezen, staan er ook tips in over hoe je spelletjes kunt doen met bijvoorbeeld hoepels, ringen en wasknijpers. Inspirerend voor als je een zwembadles aan het voorbereiden bent!

Voor instructeurs
Het boek is in de eerste plaats geschreven voor iedereen die beroepsmatig of in verenigingsverband bezig is met recreatieve zwemsporten zoals NOB-instructeurs en 3*-duikers die betrokken zijn bij snorkel- en duikopleidingen.

Korting voor NOB-leden
Alle NOB-leden kunnen dit boek eenmalig met korting aanschaffen, je betaalt dan geen €22,95 maar slechts €19,- (exclusief verzendkosten). Stuur hiervoor uiterlijk 1 december een mail naar info@onderwatersport.org met daarin je naam en adres en gebruik als onderwerp ‘Snorkelduiken’. Wij reserveren dan een exemplaar voor je. Na 1 december ontvang je een factuur, wij zorgen dan dat je in het voorjaar van 2016 het boek in huis hebt.

Een preview van het boek Snorkelduiken vind je hier.

 

mail facebook