Nieuwsberichten

13

Workshop ‘Toezicht in het Zwembad’ voor instructeurs

Veel duikverenigingen zetten hun eigen toezichthouder in tijdens de zwembadlessen. Doordat binnenkort de nieuwe zwembadwet wordt geïntroduceerd, is iedere toezichthouder verplicht jaarlijks aan te tonen dat hij vaardig is in reddende handelingen: iemand naar boven halen, naar de kant vervoeren en op de kant brengen. Hiervoor hebben wij de NOB Zwemtest voor Duikers ontwikkeld. Ben jij instructeur en wil jij deze zwemtest kunnen afnemen? Volg dan de workshop Toezicht in het Zwembad op zondag 7 februari of zaterdag 16 april in het zwembad van de KNZB in Zeist!

Jaarlijkse zwemtest
Na het volgen van de workshop ‘Toezicht in het Zwembad’ kun je bij de leden van jouw club die toezichthouder willen worden de NOB Zwemtest voor Duikers jaarlijks afnemen. De workshop in Zeist bestaat uit een inleiding ‘op het droge’ en vervolgens uit zelf oefenen en uitproberen in het zwembad. De workshop duurt ongeveer vijf uur. Je kunt je inschrijven voor de volgende data en tijden:

  • 7 februari van 9:30 – 14:30 uur
  • 7 februari van 11:30 – 16:00 uur
  • 16 april van 10:30 – 15:30 uur
  • 16 april van 12:30 – 17:00 uur

Aanmelden
Aanmelden voor de workshop kan via de cursusadministratie in Mijn NOB. Heb je vragen over de workshop? Neem dan contact op met Westley Verdonk via westley.verdonk@onderwatersport.org of door te bellen naar 0318-559347.

mail facebook