Nieuwsberichten

02

Open Kampioenschappen Onderwaterfotografie én videografie in België en Duitsland

Naast ons eigen (O)NK Onderwaterfotografie en –videografie organiseren onze buurlanden ook dit jaar weer kampioenschappen. Wij Nederlanders zijn hierbij van harte welkom!

Duitsland
Van 5 tot 8 mei heb je in Duitsland de gelegenheid om mee te doen aan de ‘Internationale Offene Deutsche Meisterschaften in der UW-Foto & Videografie’. Het kampioenschap vindt dit jaar plaats in Herborn, een plaats op een goede drie uur rijden van Utrecht. Er wordt gedoken in een steengroeve die gevuld is met prachtig water. Je kunt je foto’s en videomateriaal maken tussen 5 mei 11:00 uur en 7 mei 18:00 uur.

Vind je het leuk om aan het Duits kampioenschap deel te nemen? Stuur dan uiterlijk 31 maart het inschrijfformulier naar Joachim Schneider: visuellemedien@vdst.de. Meer informatie over het Duits kampioenschap vind je op de website van de VDST.

België
Tijdens het Belgisch kampioenschap zijn er een aantal weekenden waarin je foto’s en video’s kunt maken. In het weekend van 25 en 26 april én 27 en 28 juni kun je foto’s en video’s maken in Zeeland. Op 22 en 23 augustus heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het kampioenschap bij Vodelée en tot slot heb je in het weekend van 3 en 4 oktober de gelegenheid om je materiaal te schieten in de Put van Ekeren. Op zaterdag 28 november is in Sint-Niklaas de bekendmaking van de winnaar.

Wil je je aanmelden voor dit kampioenschap? Dat kan door een mail te sturen naar comp@nelos.be.

Foto: Jos Broere, winnaar NK Onderwaterfotografie 2015

mail facebook