Nieuwsberichten

06

Theater spektakel Mare

Vis à Vis speelt in juni, juli en september de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Met de voorstelling MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens. 

De klimaat-optimisten hebben ongelijk gekregen. De zeespiegel stijgt totdat de wereld blank staat van de noord tot de zuidpool. In een waterbassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter, barst de storm los en verdwijnt de skyline van de stad langzaam in het water. 
Vis à Vis heeft een leuke aanbieding voor sportduikers! Je krijgt € 5,- euro korting op de toegangsprijs van de voorstelling met de actiecode: DUIKEN. En met de voorstelling op vrijdag 21 juli heb je zelfs de kans om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen. Welke (duik)technieken worden er gebruikt, hoe blijft de 1 miljoen liter water schoon en je hebt een meet & greet met de acteurs. 

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk te dineren in restaurant De Rode Haring. Tijdens de show zit het publiek droog op de overdekte tribunes. Na afloop kun je bij het kampvuur met een drankje nagenieten.

Reserveer je kaarten via www.visavis.nl/duiken. Voor de voorstelling op vrijdag 21 juli in combinatie met de backstage-toegang is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. http://www.visavis.nl/nl/over-de-voorstelling

Veel plezier!

 

mail facebook