Nieuwsberichten

05

Prijsuitreiking NK en ZK Onderwaterfoto- en videografie

 

Op zaterdagavond 30 september is de prijsuitreiking van het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie.

Afgelopen mei deden bijna 100 fotografen en filmers mee aan het Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie en –videografie. De beelden zijn gemaakt in het Grevelingenmeer, Oosterschelde, Veerse Meer en enkele zoetwaterplassen. 

Tijdens de prijsuitreiking op 30 september in theater Podium Hoge Woerd in Castellum Hoge Woerd in De Meern worden de winnaars van de verschillende wedstrijden bekend gemaakt en laten we de foto’s en films van de winnaars zien.

De prachtige beelden zijn soms ware kunstwerken van veel voorkomend en bijzonder onderwaterleven en het is vaak onvoorstelbaar dat de foto’s en films in Nederland zijn gemaakt. 

De nieuwe Nederlands Kampioen mag deelnemen aan het Europees Kampioenschap in 2018.

Toegangsprijs
Deelnemers aan de wedstrijd kunnen gratis naar de prijsuitreiking. De entreekosten voor bezoekers die niet aan de wedstrijd hebben deelgenomen zijn 2,50 euro. Hiervoor krijg je toegang tot de prijsuitreiking en een drankje bij binnenkomst.

Gratis voor NOB-leden
Als je lid bent van de NOB krijg je 2,50 euro korting en kun je dus gratis naar de prijsuitreiking. De kortingscode staat in Onderwatersport Magazine van maart en mei 2017 of is op te vragen via info@onderwatersport.org. Vermeld daarbij je NOB-relatienummer.

Schrijf je nu in voor de prijsuitreiking!

Foto: Raymond Wennekes – Nederlands Kampioen 2016

mail facebook