Nieuwsberichten

10

De Nionplas blijft open voor sportduikers!

Eén ingetrokken vergunning en twee door de NOB gewonnen rechtszaken. Het resultaat van een geschil tussen sportduikers en de gemeente Geertruidenberg over duiken versus  flyboarden op de Nionplas bij Raamsdonksveer.  [Lees verder...]
10

Koop nu jouw exemplaar van Onderwaterbiologie Wereldwijd!

Koop nu jouw exemplaar van Onderwaterbiologie Wereldwijd! Deze langverwachte publicatie, is op 1 oktober 2016 verschenen en is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over populaire duikgebieden buiten Nederland. Naast dat deze prachtige publicatie zeer informatief is als je een duikreis wilt voorbereiden, kun je dit boek ook gebruiken voor de NOB-specialisatie ‘Onderwaterbiologie Wereldwijd’. 


[Lees verder...]
29

Raymond Wennekes nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie

Raymond Wennekes uit Roosendaal is de nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie. Dat is vanavond bekend gemaakt in Zierikzee. Wennekes haalde naast het overall kampioenschap ook een top drie notering bij drie van de vijf categorieën (Visportret, Groothoek en Groothoek met duiker).

In het overallklassement eindigde de Nederlands Kampioen uit 2014 Marco Heesbeen op de tweede plek en ging Arco de Man naar huis met een bronzen medaille.

[Lees verder...]
27

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Op 30 september wordt bekend wie de winnaar is van het NK Onderwaterfotografie en –videografie 2016. Je bent van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn!

Het evenement vindt vanaf 19:30 uur plaats in De Nieuwe Kerk in Zierikzee. Voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt het langverwachte boek Onderwaterbiologie Wereldwijd gepresenteerd.

[Lees verder...]
26

Onderwaterfotografiewedstrijd in Korea wordt alsnog gehouden

Onderwaterfotografiewedstrijd in Korea wordt alsnog gehouden

In september zouden onderwaterfotograaf Jos Broere en zijn model Ester van den Doel deelnemen aan een internationale onderwaterfotografie wedstrijd in Zuid-Korea. Vanwege een tyfoon werd de wedstrijd onverwachts uitgesteld.

De wedstrijd zal nu worden gehouden van 12 t/m 16 oktober. Jos en Ester vertrekken de 11e naar het eiland Ulleungdo, dat ten oosten bij de kust van Zuid-Korea ligt. Aan de wedstrijd nemen maximaal vijftien landen deel, waaronder China, Portugal, Zweden, Hongarije, Rusland en Italië.

[Lees verder...]
Pagina 11 van 109Eerste   Vorige   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Volgende   Laatste