Nieuwsberichten

26

Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Op 1 oktober verschijnt het nieuwe boek Onderwaterbiologie Wereldwijd. Deze langverwachte publicatie is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over populaire duikgebieden buiten Nederland. Er wordt onder andere ingegaan op de Noodwestkust van Europ, de Middellandse Zee, Rode Zee, Caribische Zee, de westkust van Noord-Amerika en Pacifisch Azië. Het boek maakt onderdeel uit van de specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd.

 Om jou als instructeur voor te bereiden op deze nieuwe specialisatie organiseren wij de workshop Onderwaterbiologie Wereldwijd.  Tijdens het theoriedeel in de ochtend behandelen we onder andere de inhoud van het boek en in de middag is er een praktijkopdracht. Tijdens de praktijkopdracht ga jezelf op ontdekking in het aquarium van de dierentuin.

[Lees verder...]
11

1000-soorten-dag in het Haringvliet

Op zaterdag 17 september wordt door IVN de Dag van het Haringvliet georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen er allerlei activiteiten op en rondom het Haringvliet gedaan worden. Eén van de activiteiten is de 1000-soorten-dag die dit jaar bij het Haringvliet wordt gehouden. [Lees verder...]
06

Sportduikers niet tegen flyboarden op de Nionplas

Binnenkort staan de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en de gemeente Geertruidenberg opnieuw voor de rechter. Deze keer vraagt de NOB de rechtbank de door de gemeente verstrekte evenementenvergunning voor het flyboarden op de Nionplas te schorsen. De NOB is voor gezamenlijk gebruik van de plas, maar dat mag niet ten koste gaan van het gebruik door sportduikers.
[Lees verder...]
30

Onderwaterfotografiewedstrijd Korea verplaatst vanwege tyfoon

Vanavond zouden ze in het vliegtuig stappen op weg naar Korea. Onderwaterfotograaf Jos Broere en zijn model Ester van den Doel zouden deze week deelnemen aan de internationale fotowedstrijd in Zuid-Korea. Vanwege een naderende tyfoon is de competitie onverwachts uitgesteld.

[Lees verder...]
22

NOB opnieuw naar de rechter in verband met flyboarden in de Nionplas

De gemeente Geertruidenberg heeft met het verstrekken van een evenementenvergunning een sluiproute gevonden om de uitspraak van de rechter te omzeilen en flyboarden in de Nionplas toch mogelijk te maken.  [Lees verder...]
Pagina 12 van 109Eerste   Vorige   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Volgende   Laatste