Nieuwsberichten

03

Professionele duikmedische ondersteuning in Nederland is veranderd

Binnen Nederland werd de professionele duikmedische ondersteuning voor sport- en beroepsduikers de afgelopen decennia belangeloos geleverd door het Duikmedisch Centrum Defensie (DMC) in Den Helder. Pet 15 juli is dit aangepast.

[Lees verder...]
03

Promotiepakketten voor verenigingen voortaan in NOB-shop

De promotiepakketten die verenigingen en duikscholen al jaren kunnen aanvragen zijn binnenkort via de NOB-shop verkrijgbaar. Op dit moment kunnen verenigingen en duikscholen één promotiepakket per jaar aanvragen die volledig door de NOB wordt vergoed. “Helaas is dit niet meer haalbaar,” vertelt Arjan de Vries, directeur van de NOB. “Door het dalende ledenaantal moeten we strakker zijn op onze financiën. Daarom hebben we ervoor gekozen om de pakketten voortaan voor de helft te blijven vergoeden, de andere helft van de kosten komt voor rekening van de vereniging.”

[Lees verder...]
02

Tips en inspiratie voor een geslaagd Zeelandweekend

Zit je in de organisatie van het jaarlijkse Zeelandweekend van jullie duikclub? Reserveer het weekend van 11, 12 en 13 november dan in je agenda! Samen met De Witte Boulevard organiseren we namelijk een geweldig weekend waarin je een heleboel inspiratie kunt opdoen. Extra mooi: het weekend is spotgoedkoop en kost inclusief overnachtingen, maaltijden en activiteiten slechts €25,- p.p. 

[Lees verder...]
01

Specialisatie Onderwateroriëntatie nu vanaf 1*-duiker

Hoe ziet de onderwaterwereld er precies uit? Welke planten en dieren komen op welke dieptes voor? En op welke manieren kun je onder water oriënteren? Deze vragen staan bij de NOB specialisatie Onderwateroriëntatie centraal.  [Lees verder...]
01

Duikcorridor Zeelandbrug: wel of niet sportvissen?

Aan de waterkant is onduidelijkheid ontstaan over de status van de Zeeuwse duikcorridors. De Zeelandbrug is niet alleen een populaire duikplaats, maar ook geliefd bij sportvissers. Op drukke dagen kunnen sportduikers en sportvissers elkaar daardoor in de weg zitten. Wat zijn ook alweer de afspraken? [Lees verder...]
Pagina 14 van 109Eerste   Vorige   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Volgende   Laatste