Nieuwsberichten

26

Partner van NOB-voorzitter Jack de Vries plotseling overleden

De partner van NOB-voorzitter Jack de Vries, Melissa Goede (38), is plotseling overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. 

 

[Lees verder...]
18

Maak kans op VIP-tickets voor dé foto- en videoavond van het jaar!

Heb je zaterdagavond 30 september nog niets te doen? Word je blij van mooie onderwaterfoto’s en -films? En heb je zin om een avondje als VIP door het leven te gaan? Laat dan in een reactie op dit Facebookbericht weten met wie jij als VIP naar de prijsuitreiking van het ONK/ZK in De Meern wil!

[Lees verder...]
13

Zandwinning in Milligerplas eind november van start

Vanaf  eind november 2017 wordt gestart met zandwinning in de Milligerplas. Hierdoor is duiken tijdelijk niet toegestaan. De zandwinning duurt tot uiterlijk 1 april 2018 en is bedoeld voor de aanleg van een nieuwe woonwijk.

[Lees verder...]
04

Webshop NOB tijdelijk offline

De NOB-webshop is verhuisd naar een andere locatie. Deze week worden alle producten in de nieuwe webshop geplaatst en is het helaas niet mogelijk om bestellingen te plaatsen.

[Lees verder...]
25

Haringvlietduikdag op 1 oktober: kom je ook?

Op zondag 1 oktober 2017 wordt voor sportduikers de vijfde landelijke Haringvlietduikdag georganiseerd. Lijkt het je leuk om een duik in het Haringvliet te maken en je waarnemingen door te geven? Duik dan mee!
[Lees verder...]
Pagina 2 van 109Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste