Nieuwsberichten

18

Maak kans op VIP-tickets voor dé foto- en videoavond van het jaar!

Heb je zaterdagavond 30 september nog niets te doen? Word je blij van mooie onderwaterfoto’s en -films? En heb je zin om een avondje als VIP door het leven te gaan? Laat dan in een reactie op dit Facebookbericht weten met wie jij als VIP naar de prijsuitreiking van het ONK/ZK in De Meern wil!

[Lees verder...]
13

Zandwinning in Milligerplas eind november van start

Vanaf  eind november 2017 wordt gestart met zandwinning in de Milligerplas. Hierdoor is duiken tijdelijk niet toegestaan. De zandwinning duurt tot uiterlijk 1 april 2018 en is bedoeld voor de aanleg van een nieuwe woonwijk.

[Lees verder...]
04

Webshop NOB tijdelijk offline

De NOB-webshop is verhuisd naar een andere locatie. Deze week worden alle producten in de nieuwe webshop geplaatst en is het helaas niet mogelijk om bestellingen te plaatsen.

[Lees verder...]
25

Haringvlietduikdag op 1 oktober: kom je ook?

Op zondag 1 oktober 2017 wordt voor sportduikers de vijfde landelijke Haringvlietduikdag georganiseerd. Lijkt het je leuk om een duik in het Haringvliet te maken en je waarnemingen door te geven? Duik dan mee!
[Lees verder...]
22

Cursus Lucky Fin-begeleider van start

Geeft het jou voldoening en energie om mensen met een beperking te leren duiken? Dan is het Lucky Fin-programma iets voor jou! Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november 2017 vindt in Nieuwegein de kaderopleiding plaats.

[Lees verder...]
Pagina 2 van 108Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste