Nieuwsberichten

16

Verhuizing NOB-webshop

Eind augustus verhuist de NOB-webshop van Enschede naar Veenendaal. Tijdens de verhuizing zullen de bestellingen helaas vertraging oplopen. Excuses voor het ongemak!
[Lees verder...]
18

Zandwinning in Milligerplas eind dit jaar van start

Vanaf oktober 2017 wordt gestart met zandwinning in de Milligerplas. Hierdoor is duiken tijdelijk niet toegestaan. De zandwinning duurt tot mei 2018 en is bedoeld voor de aanleg van een nieuwe woonwijk.

[Lees verder...]
11

Meer voorzieningen bij duikplek Wijthmenerplas

Sinds 2016 is er in de Wijthmenerplas bij Zwolle veel veranderd voor duikers. Door de komst van de waterskibaan is het duikgebied met het autowrakje en platform verplaatst en is er een horecavoorziening bijgekomen. Binnenkort wordt duidelijk of de gemeente op twee plekken een veilige toegang tot het water realiseert. 

 

[Lees verder...]
10

Samenwerking met ARK en WNF om onderwaternatuur beter in kaart te brengen

Eind 2015 is de NOB samen met Stichting ANEMOON het project Haringvliet Onderwater gestart. Inmiddels werkt ook stichting RAVON mee in het project en brengen, in totaal zo'n 50 vrijwilligers, het onderwaterleven van het Haringvliet in kaart.

 

[Lees verder...]
05

Prijsuitreiking NK en ZK Onderwaterfoto- en videografie

Op zaterdagavond 30 september is de prijsuitreiking van het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. En daar kan jij bij zijn!

[Lees verder...]
Pagina 3 van 108Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste