Nieuwsberichten

05

Prijsuitreiking NK en ZK Onderwaterfoto- en videografie

Op zaterdagavond 30 september is de prijsuitreiking van het Nederlands- en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. En daar kan jij bij zijn!

[Lees verder...]
05

Nieuwe leden werven tijdens sportactie Albert Heijn

Is jullie duikclub op zoek naar meer bekendheid in de regio en/of meer leden? Doe dan mee aan de landelijke sportactie van Albert Heijn! Organiseer dit najaar een leuke (gratis) duik-, snorkel-, onderwaterhockey- of vinzwemactiviteit en laat Albert Heijn-klanten hun volle spaarkaart bij jullie inwisselen. Voor meer info: https://ahsportactie.nl

[Lees verder...]
20

Wees je bewust van je gezondheid!

Het aantal ongevallen met duikers binnen Nederland is relatief laag, maar het kan nog veiliger. De meeste ongevallen zijn te relateren aan de conditie van de duiker en door een tijdige gezondheidskeuring kan het risico op een ongeval verder worden gereduceerd. Door duikers bewust te maken van hun conditie hopen de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en diverse landelijke duikorganisaties de veiligheid verder te vergroten.

 

[Lees verder...]
06

Theater spektakel Mare

Vis à Vis speelt in juni, juli en september de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Met de voorstelling MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens. 

 

[Lees verder...]
06

Tentoonstelling over Oost-Indiëvaarder de Roompot in Zierikzee

Tot en met 29 oktober 2017 zijn in het Stadhuismuseum Zierikzee de schatten van de Roompot te bekijken in de nieuwe tentoonstelling ‘Aldus is de Roompot vergaan…’.

 

[Lees verder...]
Pagina 4 van 109Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste