Nieuwsberichten

13

De nieuwe NOB-duikopleidingen komen er aan!

Je hebt er misschien al iets over gehoord: de NOB is bezig met het vernieuwen van de duikopleidingen. In november van dit jaar komen de nieuwe materialen beschikbaar.
[Lees verder...]
10

Onderwaterscooters in de Vinkeveense Plassen

Je ziet ze steeds vaker, duikers met een onderwaterscooter. Het gemak van zo’n scooter en de relatief grote afstanden die er met een scooter zijn af te leggen maken de onderwaterscooter populair. Soms leidt het gebruik van scooters tot onbegrip bij andere duikers.
[Lees verder...]
10

Stichting ANEMOON weekend – Project Haringvliet

Doe je ook mee? Een heel weekend lang duiken en onderwaterleven inventariseren in het Haringvliet, de Oosterschelde, de Noordzee en het Grevelingenmeer!

[Lees verder...]
29

Schrijf je nu in en maak kans op een Duikersgids!

Maak kans op een Duikersgids door je in april te schrijven voor de leukste onderwater foto- en filmwedstrijd van Nederland! Er is voor iedere fotograaf of filmer een leuke wedstrijd: beginner, individueel, groep, topfotograaf of -filmer.

 

[Lees verder...]
09

Wil jij helpen bij de wedstrijden van de Nederlands en Zeeuws kampioenschappen Onderwaterfotografie- en videografie?

Voor de bijeenkomst met de deelnemers, de wedstrijddagen, de barbecue en de prijsuitreiking zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de organisatie en uitvoering.

 

[Lees verder...]
Pagina 6 van 109Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste