Nieuwsberichten

10

Stichting ANEMOON weekend – Project Haringvliet

Doe je ook mee? Een heel weekend lang duiken en onderwaterleven inventariseren in het Haringvliet, de Oosterschelde, de Noordzee en het Grevelingenmeer!

[Lees verder...]
29

Schrijf je nu in en maak kans op een Duikersgids!

Maak kans op een Duikersgids door je in april te schrijven voor de leukste onderwater foto- en filmwedstrijd van Nederland! Er is voor iedere fotograaf of filmer een leuke wedstrijd: beginner, individueel, groep, topfotograaf of -filmer.

 

[Lees verder...]
09

Wil jij helpen bij de wedstrijden van de Nederlands en Zeeuws kampioenschappen Onderwaterfotografie- en videografie?

Voor de bijeenkomst met de deelnemers, de wedstrijddagen, de barbecue en de prijsuitreiking zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de organisatie en uitvoering.

 

[Lees verder...]
06

Duikwrak Tholen definitief van de baan

Na een flink aantal onvoorziene ontwikkelingen, een stijging van de begroting en een aanzienlijke toename van de financiële risico’s is door de NOB besloten te stoppen met het project een duikwrak af te zinken bij de Bergse Diepsluis.

[Lees verder...]
23

Zoet Water Kampioenschap Onderwaterfotografie

Een nieuw element in het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie is de zoet water categorie. Deze categorie telt niet mee voor het overall kampioenschap, maar je kunt wel kampioen ‘Zoet water’ worden.
[Lees verder...]
Pagina 6 van 108Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste