Nieuwsberichten

12

Publieksverkiezing mooiste natuurgebied van Nederland

Welk Nederlands natuurgebied vind jij het mooist? De overheid is een verkiezing gestart waarmee ze de kwaliteit en de toegankelijkheid van de natuur wil verbeteren. Ook worden de mooiste natuurgebieden en landschappen voor binnen- en buitenlandse bezoekers op de kaart gezet.  [Lees verder...]
10

De Nionplas blijft open voor sportduikers!

Eén ingetrokken vergunning en twee door de NOB gewonnen rechtszaken. Het resultaat van een geschil tussen sportduikers en de gemeente Geertruidenberg over duiken versus  flyboarden op de Nionplas bij Raamsdonksveer.  [Lees verder...]
10

Koop nu jouw exemplaar van Onderwaterbiologie Wereldwijd!

Koop nu jouw exemplaar van Onderwaterbiologie Wereldwijd! Deze langverwachte publicatie, is op 1 oktober 2016 verschenen en is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over populaire duikgebieden buiten Nederland. Naast dat deze prachtige publicatie zeer informatief is als je een duikreis wilt voorbereiden, kun je dit boek ook gebruiken voor de NOB-specialisatie ‘Onderwaterbiologie Wereldwijd’. 


[Lees verder...]
29

Raymond Wennekes nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie

Raymond Wennekes uit Roosendaal is de nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie. Dat is vanavond bekend gemaakt in Zierikzee. Wennekes haalde naast het overall kampioenschap ook een top drie notering bij drie van de vijf categorieën (Visportret, Groothoek en Groothoek met duiker).

In het overallklassement eindigde de Nederlands Kampioen uit 2014 Marco Heesbeen op de tweede plek en ging Arco de Man naar huis met een bronzen medaille.

[Lees verder...]
27

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Wie wordt Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie?

Op 30 september wordt bekend wie de winnaar is van het NK Onderwaterfotografie en –videografie 2016. Je bent van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn!

Het evenement vindt vanaf 19:30 uur plaats in De Nieuwe Kerk in Zierikzee. Voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt het langverwachte boek Onderwaterbiologie Wereldwijd gepresenteerd.

[Lees verder...]
Pagina 6 van 104Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste