Nieuwsberichten

23

Zoet Water Kampioenschap Onderwaterfotografie

Een nieuw element in het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie is de zoet water categorie. Deze categorie telt niet mee voor het overall kampioenschap, maar je kunt wel kampioen ‘Zoet water’ worden.
[Lees verder...]
23

Teamkampioenschap Onderwaterfotografie

Binnenkort start de inschrijving voor de belangrijkste onderwaterfotografiewedstrijden in Nederland, het Zeeuws en Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Een nieuw onderdeel van de wedstrijd is een teamkampioenschap.
[Lees verder...]
01

ZK en ONK Onderwaterfotografie reglementen online

Op zaterdag 13 mei, en zaterdag 17 juni zijn de wedstrijddagen voor het Open Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. 
[Lees verder...]
30

Bestel nu alvast het nieuwe Handboek Digitale Onderwaterfotografie van Ron Offermans

Het Handboek Digitale Onderwaterfotografie is volledig herzien en uitgebreid. Hét boek voor elke onderwaterfotograaf, dat is samengesteld door de bekende onderwaterfotograaf Ron Offermans, is nu al in de NOB webshop te reserveren.
[Lees verder...]
24

Onderwaterobject afzinken? Gebruik onze modelovereenkomst!

Een boot of oefenplatform afzinken in je favoriete ‘huisplas’; dat is iets waar veel duikclubs van dromen! Het geeft je vereniging in allerlei opzichten een boost: het enthousiasmeert leden, het vergroot het duikplezier en het levert allerlei kansen op om de naamsbekendheid van jullie club te vergroten. Toch komt bij zo’n project het nodige kijken, en daarom heeft de NOB een modelovereenkomst opgesteld.  [Lees verder...]
Pagina 7 van 109Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste