Nieuwsberichten

23

Teamkampioenschap Onderwaterfotografie

Binnenkort start de inschrijving voor de belangrijkste onderwaterfotografiewedstrijden in Nederland, het Zeeuws en Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Een nieuw onderdeel van de wedstrijd is een teamkampioenschap.
[Lees verder...]
01

ZK en ONK Onderwaterfotografie reglementen online

Op zaterdag 13 mei, en zaterdag 17 juni zijn de wedstrijddagen voor het Open Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfoto- en videografie. 
[Lees verder...]
30

Bestel nu alvast het nieuwe Handboek Digitale Onderwaterfotografie van Ron Offermans

Het Handboek Digitale Onderwaterfotografie is volledig herzien en uitgebreid. Hét boek voor elke onderwaterfotograaf, dat is samengesteld door de bekende onderwaterfotograaf Ron Offermans, is nu al in de NOB webshop te reserveren.
[Lees verder...]
24

Onderwaterobject afzinken? Gebruik onze modelovereenkomst!

Een boot of oefenplatform afzinken in je favoriete ‘huisplas’; dat is iets waar veel duikclubs van dromen! Het geeft je vereniging in allerlei opzichten een boost: het enthousiasmeert leden, het vergroot het duikplezier en het levert allerlei kansen op om de naamsbekendheid van jullie club te vergroten. Toch komt bij zo’n project het nodige kijken, en daarom heeft de NOB een modelovereenkomst opgesteld.  [Lees verder...]
23

NOB-leden krijgen korting op toegang Duikvaker

Op 4 en 5 februari is de grootste en leukste duikbeurs van Nederland, de Duikvaker in Houten. Drie hallen vol met materialen, opleidingen, vakanties, activiteiten en interessante presentaties. Kortom, alles over duiken in één weekend en op één locatie! De NOB is er uiteraard ook om jou bij te praten over onze activiteiten en je vragen te beantwoorden.
[Lees verder...]
Pagina 7 van 108Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste