Nieuwsberichten

26

Onderwaterfotografiewedstrijd in Korea wordt alsnog gehouden

Onderwaterfotografiewedstrijd in Korea wordt alsnog gehouden

In september zouden onderwaterfotograaf Jos Broere en zijn model Ester van den Doel deelnemen aan een internationale onderwaterfotografie wedstrijd in Zuid-Korea. Vanwege een tyfoon werd de wedstrijd onverwachts uitgesteld.

De wedstrijd zal nu worden gehouden van 12 t/m 16 oktober. Jos en Ester vertrekken de 11e naar het eiland Ulleungdo, dat ten oosten bij de kust van Zuid-Korea ligt. Aan de wedstrijd nemen maximaal vijftien landen deel, waaronder China, Portugal, Zweden, Hongarije, Rusland en Italië.

[Lees verder...]
26

Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Op 1 oktober verschijnt het nieuwe boek Onderwaterbiologie Wereldwijd. Deze langverwachte publicatie is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over populaire duikgebieden buiten Nederland. Er wordt onder andere ingegaan op de Noodwestkust van Europ, de Middellandse Zee, Rode Zee, Caribische Zee, de westkust van Noord-Amerika en Pacifisch Azië. Het boek maakt onderdeel uit van de specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd.

 Om jou als instructeur voor te bereiden op deze nieuwe specialisatie organiseren wij de workshop Onderwaterbiologie Wereldwijd.  Tijdens het theoriedeel in de ochtend behandelen we onder andere de inhoud van het boek en in de middag is er een praktijkopdracht. Tijdens de praktijkopdracht ga jezelf op ontdekking in het aquarium van de dierentuin.

[Lees verder...]
11

1000-soorten-dag in het Haringvliet

Op zaterdag 17 september wordt door IVN de Dag van het Haringvliet georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen er allerlei activiteiten op en rondom het Haringvliet gedaan worden. Eén van de activiteiten is de 1000-soorten-dag die dit jaar bij het Haringvliet wordt gehouden. [Lees verder...]
06

Sportduikers niet tegen flyboarden op de Nionplas

Binnenkort staan de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en de gemeente Geertruidenberg opnieuw voor de rechter. Deze keer vraagt de NOB de rechtbank de door de gemeente verstrekte evenementenvergunning voor het flyboarden op de Nionplas te schorsen. De NOB is voor gezamenlijk gebruik van de plas, maar dat mag niet ten koste gaan van het gebruik door sportduikers.
[Lees verder...]
30

Onderwaterfotografiewedstrijd Korea verplaatst vanwege tyfoon

Vanavond zouden ze in het vliegtuig stappen op weg naar Korea. Onderwaterfotograaf Jos Broere en zijn model Ester van den Doel zouden deze week deelnemen aan de internationale fotowedstrijd in Zuid-Korea. Vanwege een naderende tyfoon is de competitie onverwachts uitgesteld.

[Lees verder...]
Pagina 7 van 104Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste