Nieuwsberichten

23

NOB-leden krijgen korting op toegang Duikvaker

Op 4 en 5 februari is de grootste en leukste duikbeurs van Nederland, de Duikvaker in Houten. Drie hallen vol met materialen, opleidingen, vakanties, activiteiten en interessante presentaties. Kortom, alles over duiken in één weekend en op één locatie! De NOB is er uiteraard ook om jou bij te praten over onze activiteiten en je vragen te beantwoorden.
[Lees verder...]
09

Data (O)NK en ZK Onderwaterfotografie en –videografie bekend

Ook dit jaar wordt het (Open) Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en –videografie én het Zeeuws Kampioenschap weer georganiseerd. Inmiddels zijn de data hiervoor bekend!
[Lees verder...]
20

Bondsbureau gesloten

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het bondsbureau van de NOB gesloten. Vanaf 3 januari zijn we er weer!  Als je een mail stuurt, zal deze na 3 januari beantwoord worden. Dit geldt ook voor de berichten die via Whatsapp binnenkomen. We wensen je fijne feestdagen en een fantastisch 2017!

[Lees verder...]
20

NOB steunt ontwikkeling detectiesysteem

Elk jaar weer verdrinken er mensen op de Nederlandse (binnen)wateren. Vijf  tot tien drenkelingen zijn afkomstig van binnenvaartschepen en zoals wij helaas weten verdrinken er jaarlijks ongeveer drie tot vijf mensen tijdens het uitoefenen van de duiksport.  Om drenkelingen en dus ook vermiste duikers sneller te kunnen terugvinden is de NOB betrokken bij een project van BLN-Koninklijke Schuttevaer.  [Lees verder...]
13

NOB en Aquashot gaan beter samenwerken

Hiermee wordt een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de onderwaterfotografie en –videografie in Nederland. Aquashot was een onafhankelijke werkgroep en wordt nu een commissie van de NOB en valt daarmee onder de verantwoordelijkheid van het NOB-bestuur.  [Lees verder...]
Pagina 7 van 108Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste