Data en tarieven instructeursopleidingen 2017 / 2018

Data en inschrijven

Alle opleidingen staan op de website. In 2017 en 2018 zijn de docenten erg druk met het verzorgen van de bijscholingsdagen rondom de nieuwe opleidingen. Daarom staan er voor deze periode minder instructeursopleidingen gepland dan gebruikelijk. Wil je je inschrijven voor één van de Instructeursopleidingen 2017-2018 ? Surf dan naar onze kalender!


Tarieven
1*-instructeur  € 360 (excl. Instructeurspakket 1*D t/m 3*D en Redden)
1*-instructeur  € 405 (incl.   Instructeurspakket 1*D t/m 3*D en Redden)
2*-instructeur  € 100
IT € 100

Ter informatie
Het is belangrijk dat je weet dat we strak de hand houden aan de instroomeisen en de aanwezigheidseis (100%). Bovendien moet je als 1* Instructeurs-cursist via een theorietoets aantonen dat je de duikertheorie van het 1*- t/m het 3*-duikbrevet (dat is dus inclusief de specialisatie Redden) beheerst. De NOB behoudt zich het recht voor om deelname van inschrijvers te weigeren of te stoppen. 

 

Voor elke opleiding geldt dat er een maximaal aantal inschrijvingen mogelijk is. Het minimum aantal deelnemers per opleiding is 8. Ook geldt er een maximaal aantal cursisten per vereniging. Het  Instructeurspakket (1*D t/m 3*D en Redden) kan gekocht worden via de NOB Webshop (www.nobshop.org). Locaties waarvoor je je niet meer kunt inschrijven, staan niet meer in de kalender. In 'Mijn activiteiten' kun je zien voor welke activiteiten je bent ingeschreven. 


 

Kwal

Foto: Lien de Buck