Hoe ziet de Online Update eruit?

De Online Update bestaat in 2016 uit twintig multiplechoicevragen. De thema’s staan dicht bij de instructeur en bij wat hij het liefst doet: les geven.

Het gaat er niet om dat je van alles uit je hoofd leert. Wat we wél beogen, is dat je datgene wat er beschikbaar is (weer) eens doorleest en dat je weet waar je het kan vinden als je het nodig hebt. Het juiste antwoord op elke vraag is altijd letterlijk terug te vinden in de tekst dat we via het linkje bij de vraag aan je aanbieden. 


 

Wat krijg je ervoor?

De licentie voor NOB-instructeurs kost €25 per jaar. Hiervoor maken we een programma waarmee je je als instructeur kan blijven doorontwikkelen. We bieden allerlei mogelijkheden, als instructeur bepaal je uiteindelijk zelf hoe je aan de kwaliteit van jouw lessen werkt.

Elk jaar toegang tot een Online Update 
Je kan gratis deelnemen aan elke instructeursworkshop van jouw keuze (normale prijs hiervoor is € 20.-
Je krijgt een rechtsbijstandsverzekering voor sportduikinstructeurs 

Wat gebeurt er als je de Online Update niet doet?

Heb je een vraag?
Wanneer kan ik de Online Update afleggen? Hoe kan ik mijn e-mailadres veranderen? Wanneer kan ik mijn Instructeurslicentie 2017 verwachten? Kijk even bij de veelgestelde vragen. Selecteer ‘Instructeurslicentie’ bij het uitklapmenu en je vindt alle vragen die ons vaak gesteld zijn op een rijtje.