Medewerkersblog

Ingaven voor februari 2014

27

Meedenken met verenigingen - Anne Schulze

Bijna vier jaar geleden kwam ik als communicatiemedewerker bij de NOB werken. ‘Pionieren’, zo luidde mijn opdracht. Zichtbaar maken wat we als bond doen, experimenteren met social media, de website vernieuwen, grote projecten (zoals het afzinken van scheepswrak Le Serpent) in de spotlights zetten – dat waren een paar van mijn taken.

 

[Lees verder...]
12

Medische kennis verspreiden - Victor van Bochove

Naast mijn werk als arts en duikerarts ben ik aan de NOB verbonden als secretaris van de medische commissie (MC). Praktisch houdt dat in dat ik de vergaderingen plan, onderwerpen agendeer en de notulen opmaak. Ook onderhoud ik het contact met het bondsbureau, andere commissies en de NELOS.

[Lees verder...]

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.