Medewerkersblog

Ingaven voor februari 2016

17

Leden of klanten? | Riana Wassing

Afgelopen week gingen Arjan en ik naar duikvereniging OV Haarlem omdat zij hadden vastgesteld dat steeds meer mensen – potentiële duikers – op zoek zijn naar een goede duikopleiding en eigenlijk niet naar een lidmaatschap. Sterker nog: het idee van een lidmaatschap van een club schrikt hen af. OV Haarlem vroeg zich af hoe ze deze duikers-in-spé tóch aan zich konden binden. Een interessante vraag die we de komende tijd al experimenterend willen gaan beantwoorden.

[Lees verder...]

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.