Medewerkersblog

Ingaven voor maart 2014

27

Duiken en veiligheid - Sander Kool

In mijn leven heb ik twee grote interesses: duiken en veiligheid. Deze interesses komen samen bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), waar ik al jaren vrijwilliger ben. In deze blog vertel ik over mijn werkzaamheden voor de NOB en geef ik aan waar, volgens mij, op het gebied van veiligheid de komende jaren de focus moet liggen.
[Lees verder...]
13

Van alles over grotduiken – José de Veer

Ik was twaalf toen ik leerde duiken bij duikvereniging Delphinus. Zoiets lukt alleen als andere duikers bereid zijn om je mee te nemen totdat je zelf een rijbewijs en auto hebt. Nu, veertig jaar later duik ik nog steeds met evenveel enthousiasme als toen. Bij voorkeur in grotten.

[Lees verder...]

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.